Masaj drenaj limfatic pentru un corp perfect

344
Publicitate

masaj drenaj limfaticDupa un masaj drenaj limfatic bun, ti se va parea ca pantalonii au inceput sa stea pe tine mult mai liber decat inainte de masaj. Si totul se datoreaza  excesului de lichid care a parasit celulele cu grasime. La o procedura de masaj de drenaj limfatic, este destul de posibil sa pierzi pana la 5 cm in volum.

Publicitate

Cum se efectueaza un masaj drenaj limfatic

Masajul se realizeaza pe zonele problem, adica pe picioare (gambe si solduri), fese si abdomen. Cu usoare miscari, maseurul elimina lichidul din celulele grase, precum si toxinele.  Miscarile in timpul masajului sunt lente, curgatoare, deoarece fluxul limfatic in sine este foarte lent, in comparatie cu circulatia sangelui. Miscarile rapide pot rani vasele de sange. Limfa este mai groasa si mai lenta, cu atat exista mai multe produse in descompunere. Pe masura ce se avanseaza cu tehnica de masaj drenaj limfatic, limfa va deveni mai lichida si mai fluida, si, prin urmare, lichidul impreuna cu produsele metabolice vor fi excretate mai repede. Celulele in acelasi timp, scapand de excesul de umiditate, sunt reduse ca marime. Datorita faptului ca vasele de sange au fost curatate, nu mai exista inflamatii care sa constranga, iar oxigenul este mai bine furnizat celulelor. Fibrele de colagen din tesutul gras, dupa reducerea celulelor, incep sa-si primeasca colagenul, care a fost primit anterior in cantitati insuficiente.

Cui se adreseaza tehnica de masaj drenaj limfatic

Masajul de drenaj limfatic este recomandat oricui doreste sa-si imbunatateasca aportul de  sange in tesuturi si eliminarea fluxului de lichid in exces din celule, impreuna cu produsele de degradare care otravesc celulele. Masajul este recomandat pentru obezitate, pentru leziuni insotite de edem tisular, in perioada postoperatorie, ca parte a programului anticelulitic.

Lupta impotriva celulitei cu masaj drenaj limfatic

La lupta impotriva celulitei, nu se recomanda masajul tesutului gras subcutanat pe tesuturile edematoase. Prin urmare, programul anticelulitic se executa cu masaj de drenaj limfatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.