Acum ai oferta de nerfuzat la tunel no cellulite

232
Publicitate

Profita de avantajele unui tunel no cellulite

Acest tunel no cellulite este un dispozitiv profesional de slabit, in kilograme, cu infrarosu, cu efect termic rapid si cu rezultate vizibile instantanee. Sauna favorizeaza pierderea in greutate, elimina celulita si reface tesuturile afectate de grasimi. Sauna uscata ajuta la slabit, nu doar la cativa centimetri de talie. Consolidati sistemul imunitar, topiti grasimile si accelerati eliminarea durerilor musculare, imbunatatiti conditiile articulare si reduceti impactul sindromului picioarelor grele.

Publicitate

Ce trebuie neaparat sa stii

Arde cel putin 750 de calorii in 40 de minute! Transpiratia produsa in acest tunel poate elimina aproximativ 25-30% din toxine, si 70-75% din excesul de apa din organism.
tunel no cellulite
Caracteristici ale tratamentului cu tunel no cellulite:

  • Doua cupole glisante cu setari diferite
  • Etans la aer si inchis, astfel incat corpul sa poata absorbi mai bine razele infrarosii.
  • Incalzire diferentiala in infrarosu pe doua cupole
  • Consolele moderne il ajuta pe terapeut sa faciliteze stabilirea caracteristicilor tratamentului
  • Temperaturi de pana la 90 de grade Celsius – perfecte pentru accelerarea procesului de transpiratie fara a provoca disconfort

Datorita modului in care este inchis, temperatura din interior va creste, ceea ce va produce o transpiratie mult mai benefica.

Principalele efecte pozitive ale terapiei cu tunel no cellulite

  • Elimina grasimile si celulita
  • Datorita caldurii foarte intense care ating nivelul celular, grasimea este topita, iar celulele adipoase din corp sunt reduse semnificativ.
  • Accelerati metabolismul
  • Prin accelerarea microcirculatiei, reziduurile produse de circulatie sunt mai usor excretate din organism, ceea ce favorizeaza activitatea ficatului si a rinichilor.
  • Activeaza apa moleculara si creste nivelul de oxigen din organism

Corpul uman contine 70% apa, iar sangele contine 80% apa. Daca nu este suficient stimulata, apa moleculara din sange va concentra apa inerta, cu formula moleculara 4 hidrogen si 1 oxigen, care nu pot trece prin membrana celulara.

Razele infrarosii determina rezonanta apei din celula si formeaza o formula moleculara independenta de apa 2 hidrogen 1 oxigen, care poate creste oxigenul din corp. Prin urmare, celulele sunt activate prin devenirea activa si prevenirea senescentei.

Vino si tu la centrul de remodelare corporala Fysiogand ca sa te convingi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.