Adauga un strop de creativitate proiectului tau cu ajutorul unui pop-up spider

260
Publicitate

Daca simti ca desi ai lucrat la nesfarsit la proiectul tau si totusi nu esti multumit, posibil ca elementul lipsa si cel care iti va salva situatia sa fie un pop-up spider. De cele mai mult ori, un astfel de instrument ofera inovatie si dinamism, elmente ce atrag atentia oricui le vede.

Publicitate

Ce este un pop-up spider?

Termenul de pop-up spider se refera la un sistem mobil de prezentare, fiind des folsit de firme in cadrul unor campanii, la expozitii sau evenimente, cu scopul de a prezenta sau de a face reclama. Un avantaj oferit este ca acest instrument este extensibil si poate fi usor transportat dintr-un loc in altul. Suprafata pe care se intinde acesta cand este asamblat poate ajunge undeva pana la 3 m latime si inaltime de 2 m.
pop-up spider
Daca esti genul de persoana eco friendly si care este chibzuita cu cheltuielile, inseamna ca te vei bucura cand vei afla ca un pop-up spider poate fi refolosit la nesfarsit. Tot ce iti trebuie este un set de panouri grafice sau alte seturi care se recomanda in cazul produsului.

Top 3 avantaje de care va beneficia proiectul tau

In functie de tipul de pop-up spider pe care il vei alege, acesta va arata diferit, iar caracteristicile vor fi diferite. In primul rand, raportul calitate/ pret oferit este unul corect si plin de avantaje. Chiar si in cazul unui buget mic, folosirea unui asemenea instrument iti va oferi vizibilitatea de care ai nevoie.

In procesul de productie se folosesc doar materiale de cea mai buna calitate, fiind un sistem inovator pentru orice tip de eveniment. Fie ca este vorba despre un stand expozitional, o conferinta sau un eveniment public, o lansare a unui produs sau un showroom, un pop-up spider iti va oferi impactul mesajului pe care doresti sa-l transmiti. Grafica poate sa fie facuta in-house de catre tine sau ne poti contacta si te vom ajuta numaidecat. Echipa Marele Print te asteapta pe site cu cele mai atractive produse si oferte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.