Precisa – locul de unde iti poti achizitiona aparatura pentru afacerea ta

5

Fie ca vorbim despre un laborator medical sau despre alte domenii de activitate, pentru orice lucru bine facut avem nevoie de o aparatura si instrumente speciale. Precisa pune la dispozitia clientilor o gama larga de servicii si produse spre incantarea acestora.

Gama de produse

Precisa are in portofoliul sau peste 1000 de produse precum aparatura de laborator, aparatura pentru testarea materialelor de constructii, consumabile de laborator, kituri si teste rapide, materiale de protectie, didactice, produse microbiologice, sticlarie de laborator, reactivi si chimicale si asa mai departe.

Un lucru important de retinut este faptul ca atunci cand doriti sa va achizitionati un produs de pe precisa.ro, oamenii din cadrul echipei va pun la dispozitie asistenta tehnica, service gratuit, consultanta si implicit transport pentru orice produs achizitionat.

Avand in vedere faptul ca din portofoliul de clienti fac parte companii destul de importante din Romania care activeaza in diferite domenii precum centrale termice, institutii de sanatate privata si publica si laboratoare pentru diverse analize, acest lucru arata ca Precisa este o firma care ofera produse si servicii de inalta calitate.

Scopul acestora este de a extinde in permanenta gama de produse pentru a oferi clientilor servicii cat mai complete. Stim cu totii faptul ca stiinta a avut un rol important asupra omenirii, iar cu timpul ne-a ajutat sa invatam, sa cunoastem si sa ne dezvoltam. Pana si cele mai simple analize pe care ni le facem trebuie sa fie procesate intr-un laborator de specialitate, iar pentru acest lucru este nevoie de o aparatura speciala pentru ca rezultatele sa fie corecte si precise.

De aceea este foarte important sa ne echipam laboratorul cu echipamente sigure si de calitate. Cei de la Precisa au spre vanzare inclusiv astfel de aparatura pentru cei care detin un laborator. Avand sediul central in Sibiu si doua puncte de lucru in Slatina si Iasi, compania Precisa a reusit prin calitatea produselor sale sa acopere intreg teritoriul tarii noastre ocupand totodata o pozitie importanta in piata de profil.

Pentru mai multe detalii puteti accesa precisa.ro sau puteti scrie pe  office@precisa.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.