Cum alegi o masinuta electrica pentru copii?

88

Cum alegi o masinuta electrica pentru copii? 3

Copiii sunt dornici in mod constant sa invete lucruri noi, acestia visand la o viata de adult. Parintii le pot oferi asadar copiilor o multime de jucarii dintre care sa aleaga, iar unele dintre cele mai apreciate jucarii sunt masinutele electrice. Sunt mai multe marci de masinute dintre care orice parinte poate alege, printre care BMW, Audi, dar si Mercedes, Toyota, Land Rover sau Bugatti.

Ce trebuie sa stiti despre alegerea unei astfel de masinute?

Primul lucru de care trebuie sa va interesati il reprezinta siguranta. O masinuta trebuie asadar sa ofere o siguranta sporita. Cu ajutorul telecomenzii, parintii sunt cei care controleaza masina. Cel mai important lucru este sa setati ca viteza masinii sa fie mai mica. Vitezele pot fi reglate oricand din telecomanda, existand un indicator de reglare al acesteia. Pornirea lenta este si ea un foarte mare plus. Masinuta porneste in acest fel incet si nu aveti parte de porniri sacadate. In acest fel, masinuta este si mai sigura pentru copii.

Rotile masinutei sunt alte aspecte importante. Acestea trebuie sa ofere o rezistenta sporita. Ele sunt adecvate diverselor tipuri de teren, fiind de asemenea rezistente si la fisiuri. In ceea ce priveste dimensiunea masinii, aceasta trebuie sa se potriveasca nevoilor voastre. Daca locuiti la bloc, atunci veti avea nevoie de o masina mai mica si mai usor de depozitat. Daca aveti doi copii, atunci sunt mai recomandate masinutele cu doua locuri.

Sarcina maxima este un alt lucru de avut in vedere. Trebuie sa va ganditi care este sarcina maxima a masinii. Aceste masinute electrice au in general o sarcina maxima ce poate ajunge pana la 50 de kg. Va trebui asadar sa va ganditi la care este optiunea cea mai buna pentru voi si sa luati decizia ideal in functie de aceasta. Asigurati-va si de faptul ca scaunul este unul cat mai confortabil pentru copil. Ideal ar fi ca scaunul masinii sa fie din piele.

Orele de conducere difera in functie de tipul masinii pe care o alegeti. In general, majoritatea masinutelor electrice pot fi conduse pe o perioada de 1,5-2 ore. In timp ce alte masinute au o perioada de condus ce poate ajunge si pana la 3 ore. Mai puteti alege masinuta si in functie de optiunile audio si video pe care le ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.