Cum să alegi treninguri copii potrivite pentru școală

263
Publicitate

Treningurile sunt un element cheie pe lista de cumpărături a părinților. Aceștia știu că copiii lor vor dori să se îmbrace confortabil, astfel încât să se poată mișca liber în pauză, la ora de educație fizică sau în orice activitate sportivă de la școală.

De fapt, majoritatea copiilor nu stau toată ziua în clasă, ci sunt în general activi: aleargă, sar, se joacă la locul de joacă etc. De aceea, pe lângă faptul că vor să se simtă confortabil, au nevoie de haine rezistente și ușor de întreținut.

Publicitate

Iată așadar câteva sfaturi despre cum să alegi treninguri copii potrivite pentru școală.

  1. Primul lucru: să știi la ce le vor folosi

Primul punct fundamental de care trebuie să ții cont este la ce va folosi treningul școlar. În funcție de aceasta, va avea anumite caracteristici sau altele. De exemplu, dacă vrei treninguri copii pentru educație fizică, ideal ar fi ca acestea să aibă un hanorac cu fermoar. În timpul exercițiilor fizice, copiii se mișcă mult și transpiră, așa că ar trebui să aibă posibilitatea de a-și descheia sau de a-și scoate hanoracul dacă le este prea cald. Aceste tipuri de jachete sunt mult mai ușor de manevrat pentru sport și, pentru că pot fi puse și scoase rapid, îi împiedică pe cei mici să le fie frig după ce termină.

  1. În ce perioadă a anului căutăm treninguri copii pentru școală?

Evident, nu ne îmbrăcăm la fel primăvara sau toamna ca iarna. Treningurile confecționate din fleece sau cu fleece în interior sunt concepute pentru vremea rece.

  1. Cât mai respirabil posibil

După cum am menționat deja mai sus, copiii sunt în mod natural agitați și transpirați. Din acest motiv, ar fi o greșeală să nu alegi treninguri copii respirabile care să prevină umezeala și frisoanele. Există mai multe tipuri de țesături care pot fi folosite pentru a confecționa un trening școlar. În funcție din care este confecționat, va fi mai mult sau mai puțin respirabil. De exemplu, un trening din bumbac va lăsa întotdeauna transpirația să iasă mai repede decât unul din poliester.

  1. Nu uita de durabilitate și de ușurința de îngrijire

Copiii se împiedică, cad, sar, aleargă, se joacă, se murdăresc… iar anul școlar este unul lung. Cumpărarea unor treninguri copii rezistente te va împiedica să cauți unul nou la câteva luni după începerea școlii. Pentru a face acest lucru, poți recurge la articole de îmbrăcăminte cu întărituri în zonele strategice care sunt mai predispuse la iritații și rupturi. De exemplu, pe genunchi sau pe coate. Dacă au acest plus, durata de viață a ținutei va fi considerabil prelungită.

În special, pantalonii au tendința de a se uza mai repede și de a se păta mai mult decât bluzele de treninguri copii. Pentru a ascunde acest lucru, îți recomandăm pantaloni de culoare închisă. Vei economisi prin ascunderea petelor permanente în spatele culorilor închise.

  1. Ce mă fac dacă copiii nu se opresc din creștere?

Nu uita că copiii sunt mereu în creștere! Pentru a te asigura că nu le cresc hainele de școală în timpul anului școlar, poți cumpăra treninguri copii cu o mărime mai mare. Pantalonii cu manșete sau alte tipuri de elastic la tiv se potrivesc mai bine, împiedicându-i să calce pe ei și să cadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.