Ce înseamnă link building?

336
Publicitate

Ce înseamnă link building? 1

Nimic altceva decât un termen folosit în seo pentru a descrie procesul de creștere a numărului de legături bune prin advertoriale seo de la alte site-uri web către site-ul personal de e-commerce.

Publicitate

Aceste legături sunt extrem de importante, deoarece reprezintă unul din principalele elemente utilizate de Google pentru a determina calitatea și fiabilitatea unei anumite pagini web.Așa a fost făcut să funcționeze încă de la început Google, iar acum se relevă tot mai mult acest aspect.

Google este un motor de căutare care dorește ca noi, utilizatorii de internet, să ne conectăm unii cu alții, așa încât conținutul valoros să ajungă la cât mai multe persoane.

Google se transformă cu adevărat într-un fel de arbitru care coordonează acest proces și vrea ca jocul să fie cât mai corect, să respecte niște reguli specifice fair-play-ului, motiv pentru care nu vrea link-uri generate prin plată sau prin diverse stimulente. Așadar nu trebuie să fie niște legături autogenerate, construite, așa cum se petrecea în urmă cu ceva ani.

Nu este chiar atât de simplu ca să construiești astfel de legături, dar ele se pot obține de către specialiștii în seo buni, precum sunt și aceia care lucrează în cadrul unei agentii de SEO.

Pentru a crea astfel de legături e nevoie să analizăm concurența cu mare atenție, deoarece construcția linkurilor pornește de la analiza legăturile pe care ceilalți jucători de pe piață le au deja, iar noi nu le avem.

Există anumite instrumente care pot realiza acest lucru și ne oferă o idee despre cea mai bună strategie pe care competitorii noștri o au în materie de obținerea de link-uri valoroase.Principiul de la care se pleacă întotdeauna este că link-urile către site-ul tău trebuie să fie create de alții, așa încât să se poată face link către un conținut carea duce plusvaloare.

Iar acest lucru poate fi un succes sau un eșec. O legătură autentică este esențială. Utilizatorii te pot ajuta dacă te cunosc, iar conectarea cu masa media și construirea unei relații înainte de a cere o legătură este esențială.

Trebuie ca să vă întrebați ca antreprenor în mod critic dacă conținutul dvs. este suficient de bun pentru a genera acel impuls din partea celorlalți. Dacă aveți dubii, apelați la serviciile unui content writer pentru redactare articole seo.

O agenție de optimizare web bună face posibil acest lucru prin crearea de conținut valoros care încearcă să răspundă la cerințele stringente ale oamenilor.Motoarele de căutare indexează site-ul de obicei o dată la două-trei săptămâni.

Deci nu are rost să te grăbești cu adăugarea link-urilor acesta (precum se întâmpla odinioară). Este unul dintre motivele pentru care optimizarea paginii este un proces continuu, care se face în timp ca să dea rezultatele corecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.