Alegerea unei lumanari de botez pentru o fata

107
Publicitate

Alegerea unei lumanari de botez pentru o fata 1

Publicitate

Botezul este una dintre cele mai importante ritualuri religioase ale Bisericii Ortodoxe. Acesta reprezentand primul contact al copilului cu religia Ortodoxa. O parte importanta a acestei ceremonii este lumanarea botezului, care are un simbolism important si trebuie sa fie alesa cu grija. Fie ca vorbim despre lumanari pentru baieti sau lumanari botez fete, o astfel de lumanare trebuie aleasa tinand cont de mai multe lucruri.

Cum alegeti aceste lumanari botez fete?

In primul rand, trebuie sa va asigurati ca atunci cand alegi aceste lumanari botez fete ele sunt facute dintr-un material de calitate si durabil. Acest lucru este important deoarece lumanarea va fi folosita in ceremonia botezului si va trebui sa fie pastrata ca amintire dupa acest eveniment, de aceea iti doresti sa ai parte de o lumanare care va rezista si in timp. Acest lucru inseamna ca lumanarea trebuie sa fie durabila si sa poata fi pastrata in conditii optime timp de mai multi ani de la momentul botezului. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca lumanarea este facuta din materiale non-toxice si sigure pentru copil, de aceea tineti cont si de acest lucru.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l stii despre aceste lumanari botez fete este ca ele trebuie sa se potriveasca stilului si tematicii botezului. Lumanarea va fi folosita ca simbol al prezentei lui Iisus in momentul botezului si trebuie sa fie aleasa in functie de tema botezului sau in functie de alte lucruri. In cazul botezului unei fete, lumanarea trebuie aleasa in concordanta cu aceasta tema, de aceea puteti tine cont si de acest lucru.

Mai trebuie sa tineti cont si de dimensiunea lumanarii, astfel incat aceasta sa fie potrivita cu evenimentul respectiv. Lumanarea de botez trebuie sa aiba o inaltime de aproximativ 36 cm, de aceea puteti tine cont si de acest lucru in alegerea ei. Motivul pentru care lumanarea trebuie sa fie atat de mare este ca aceasta va fi scufundata in apa, ea fiind folosita si la ceremonia botezului, de aceea ea trebuie sa faca fata tuturor acestor situatii.

Trebuie sa va asigurati ca lumanarea alesa este corect ornata. Decorul lumanarii trebuie sa fie potrivit pentru botezul fetei, de aceea veti vedea ca pe piata se gasesc mai multe lumanari botez fete. De exemplu, daca alegeti o lumanare de culoare roz, aceasta ar trebui sa aiba si decoruri feminine precum flori, fluturi sau alte imagini care sa se potriveasca cu tema botezului. Multe magazine pun la dispozitia cumparatorului o multime de lumanari dintre care acesta poate alege. Veti putea gasi asadar o lumnare cat mai potrivita pentru gusturile pe care le aveti.

Concluzii finale

Alegerea potrivita a lumanarii de botez poate fi asadar o sarcina destul de complicata, de aceea inainte de a incepe cautarea unei lumanari potrivite, este bine sa tineti cont de toate aceste lucruri. Trebuie sa tineti cont de calitatea si durabilitatea materialului, de tema si stilul botezului si de dimensiunea si decorul lumanarii. Daca respectati aceste sfaturi, veti gasi lumanarea perfecta pentru ceremonia de botez a fetitei voastre, lumanarea fiind una potrivita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.