Calitatea si functionalitatea pieselor provenite din dezmembrari auto, asigurate la Wolcar

229
Publicitate

Centrul de dezmembrari auto Wolcar pune la dispozitia publicului larg o gama variata de piese auto. Acestea sunt testate si atent verificate inainte de a fi oferite spre vanzare. Cei interesati pot comanda online, cu livrare oriunde in tara sau ridicare de la centru.

Garantia achizitiilor

Publicitate

Una din cele mai mari temeri este de a cumpara o piesa auto ce nu se potriveste sau a carei calitate este precara sau care va functiona pentru scurt timp, cerand inlocuire in scurt timp. Astfel de situatii sunt corectate prin practica celor de la Wolcar. Asta pentru ca orice cumparator primeste la pachet cu produsele cumparate si garantia aferenta pentru acestea.

Piesele auto comercializate, provenite din dezmembrari sunt atent verificate pe bancul de lucru, au perfecta stare de functionare si primesc la pachet o garantie valabila 3 luni. Astfel, sunt excluse cazurile in care achizitia este una dezamagitoare, piesa in cauza cedeaza mult prea repede si investitia se repeta.

Piese auto diverse

Inlocuirea unor piese auto alegand din randul celor provenite din dezmembrari este o varianta mai accesibila. Sunt insa excluse consumabilele. De la Wolcar puteti comanda diverse piese auto pentru a imbunatati aspectul exterior sau interior, elemente de caroserie, climatizare sau parte din circuitul electric, cele pentru transmisie de asemenea.

Piesele auto disponibile sunt compatibile cu anumite marci auto cum ar fi Porche, Audi, Fiat, Ford si nu numai. Datorita filtrului activ in cautari, in pagina oficiala, veti putea gasi cu usurinta piesele auto disponibile in stoc.

Service autorizat

Wolcar inseamna pentru publicul larg un centru de dezmembrari auto, unul din cele mai mari parcuri de acest gen din Craiova. Exista disponibil si in versiunea online, pentru ca cei interesati sa poata comanda simplu si rapid piesele dorite. Iar pentru cei care ajung la locatia fizica descopera aici un service auto autorizat, cu o lunga lista de servicii disponibile: diagnoza auto, schimb de piese, tractari auto, chip tuning printre altele.

Serviciile sunt prestate de personal experimentat, ce respecta standarde si ofera calitate in tot ceea ce executa.

Detalii despre serviciile complete marca Wolcar regasiti in pagina oficiala.

 

 

Contact:

 

wolcar@yahoo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.