Ce brand de centrala electrica sa alegi – o intrebare legitima. Iata raspunsul specialistilor!

237
Publicitate
centrala electrica
centrala electrica

O instalatie de incalzire ideala trebuie sa iti ofere confort si siguranta si, in acelasi timp, sa iti permita sa traiesti in armonie cu mediul inconjurator. Acestea sunt criteriile in functie de care majoritatea consumatorilor aleg echipamentele menite sa incalzeasca locuinta pe parcursul sezonului rece.

Daca doresti sa iti cumperi un sistem de incalzire, ai la dispozitie mai multe variante. Poti sa alegi o centrala electrica, una pe gaze, pe GPL, pe lemne sau pe peleti, in functie de regiunea in care locuiesti, de dimensiunile si necesitatile locuintei tale.

Publicitate

O solutie moderna de incalzire, potrivita atat pentru cei care locuiesc la casa, cat si la apartament, este o centrala electrica sau pe curent disponibila in oferta magazinului online quickshop.ro. Iata caracteristicile care ii determina pe tot mai multi romani sa aleaga aceasta varianta pentru incalzirea locuintei!

  • este relativ simplu de montat si, in plus, nu are nevoie de verificari la fel de frecvente precum o instalatie pe gaz sau pe GPL;
  • este accesibila in aproape toate localitatile din tara, deoarece reteaua de energie electrica este mai extinsa, in comparatie cu cea de gaze naturale;
  • curentul consumat de o centrala electrica este transformat aproape in intregime in caldura, astfel incat pierderile de energie sunt minime. Astfel, atat mediul inconjurator, cat si propriul buzunar castiga!
  • nu este supusa riscurilor de explozie si nu emite noxe periculoase pentru sanatatea umana;
  • este usor de reglat;
  • este silentioasa;
  • are dimensiuni reduse, deci nu e nevoie de un spatiu mare pentru depozitarea ei;
  • nu este necesar spatiu suplimentar nici pentru depozitarea combustibilului, asa cum stau lucrurile cu centralele pe lemne sau pe peleti.

Cum alegi brandul potrivit de centrala electrica?

Atunci cand alegi echipamentul de incalzire, trebuie sa iei in calcul mai multe detalii, referitoare la volumul locuintei calculat in metri cubi, la numarul de camere din casa si repartizarea acestora, la gradul de izolare termica si la numarul de consumatori. In functie de toate acestea, poti stabili care este puterea echipamentului de care ai nevoie.

Odata facute aceste calcule si stabilite criteriile fundamentale, este important sa alegi echipamente realizate de producatori de renume pe plan mondial, ale caror produse sunt recunoscute pentru calitate si eficienta. Astfel stau lucrurile cu produsele Ferroli si Ecotermal, disponibile in magazinul online Quickshop.ro.

Un produs recomandat este Ecotermal MRT, cu puterea de 12 kilowati. Este o centrala termica murala cu functionare pe curent electric, care se utilizeaza pentru incalzirea spatiilor. De asemenea, poate prepara apa calda menajera prin intermediul unui boiler indirect, achizitionat separat. Beneficiaza de un display modern si de o pompa de circulatie cu aerisitor automat. Randamentul este de 99,3%.

Un alt produs de o calitate superioara este centrala electrica Ferroli LEB TS, cu capacitatea de 15 kilowati. Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire, cat si a modului de gestionare a procesului de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli sunt unele dintre cele mai eficiente echipamente termice, cu un randament de pana la 99,5%. Echipamentul este destinat pentru productie de agent termic pentru incalzire, cu montaj mural, echipata cu display digital. Poate avea si productie de apa calda menajera prin intermediul unui boiler si al unui kit de deviatie, achizitionat separat.

Viziteaza magazinul online QuickShop.ro si alege centrala electrica potrivita pentru locuinta ta! Astfel, vei trai confortabil intr-o locuinta bine incalzita, indiferent de vremea de afara!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.