Locuri de tragere cu pistolul airsoft

6

Locuri de tragere cu pistolul airsoftIubitorii de aventura intreaba in permanenta unde pot trage cu arma lor recent achizitionata. Exista diferite locuri pentru desfasurarea acestui joc foarte iubit de tinerii din intreaga lume si nu numai. Acest joc a aparut pentru prima oara in Japonia si apoi a fost extins in intreaga lume.

Airsoft devine din ce in ce mai popular in intreaga lume. Exista primele reviste online despre airsoft si deja primele turnee si ligi in care tragerea profesionala se face cu airsoft. Dar, cu toata bucuria, nu trebuie uitat ca impuscarea cu un airsoft este supusa anumitor reguli si regulamente. Nu este voie ca airsoftul sa fie folosit peste tot.

Cumpararea unui airsoft ieftin este foarte usoara in era internetului. In general, acestea se gasesc si se comanda in magazinul online pentru airsoft. Cateva zile mai tarziu, airsoft-ul, inclusiv munitia si alte accesorii, este la cumparator si distractia poate incepe. Mare atentie in a nu se folosi airsoft-ul in gradina sau in parcul din colt. Ar trebui avuta grija in urmatoarele locuri atunci cand se utilizeaza un airsoft: in gradina, in sala de airsoft, in zona de airsoft, in padure.

Noul airsoft tocmai a venit acasa prin posta. Acesta se va despacheta si se va incarca cu munitia potrivita. Din curiozitate, desigur, se va dori incercarea imediata al acestuia si gradina din spatele casei va fi cel mai apropiat loc. Conform legii, se poate utiliza un airsoft in zonele pacificate – cu toate acestea, glontul pistolului nu trebuie sa paraseasca zona pavata.

Acest lucru inseamna ca ar trebui instalata o capcana de glont in gradina, astfel incat gloantele de airsoft sa nu aterizeze in zona vecina. Daca gradina apartine proprietarului, va fi nevoie de permisiunea acestuia.

Pentru o siguranta mai mare, este recomandat in a folosi cea mai apropiata sala de airsoft din apropiere. Aici se va putea incerca noua pusca airsoft in pace si se va putea concura cu alte echipe. Dar exista reguli si regulamente in sala de airsoft. Se va asigura respectarea regulilor casei si se vor urma instructiunile personalului din sala. Salile de airsoft se pot utiliza doar de la varsta de 18 ani.

Vara nu este nimic mai bun decat un joc palpitant de softair cu prietenii. Soarele zambeste si imprejurimile naturale pot fi folosite pentru miscari tactice si ca acoperire pentru echipa de airsoft. Dar este, de asemenea, important in a se respecta regulile din zona airsoft. Ca si in sala airsoft, trebuie indeplinit criteriul de a avea 18 ani pentru a juca in zona airsoft. (Exista cateva zone care permit varsta de 14 ani sau mai mult).

Vara , salile pentru activitatea acestui joc, nu sunt intotdeauna disponibile pentru a incerca noua achizitie airsoft. Dar, padurea din apropiere nu va fi cea mai sigura zona pentru acest joc. O padure este zona publica. Conform legii, nu este voie sa se execute tragerile unui airsoft in padure – cu exceptia cazului in care proprietatea padurii apartine propriei persoane sau a parintilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.