Clessidra – magazinul vostru cu produse de modelare corporala si imbracaminte fashion

77

Moda este un domeniu in continua schimbare. Mereu apar noi trenduri ce se schimba de la un sezon la altul. Din dorinta de a oferi articole mereu la moda, magazinele fizice si cele online se aprovizioneaza constant cu cele mai noi colectii, astfel incat sa poata satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Un astfel de magazin online este si clessidra.ro. Mizand si anticipand mereu dorintele femeilor in materie de fashion, Clessidra isi actualizeaza constant ofertele cu noi si noi colectii de hain ecu care nu veti da gres niciodata.

Daca va intrebati ce fel de articole se regasesc in magazinul Clessidra, ar fi de mentionat: pantaloni, jachete, salopete, fuste, topuri, rochii, seturi de doua piese, costume de baie si altele.

Produse de modelare corporala

O atentie deosebita este acordata persoanelor ce isi doresc produse care sa le ajute in modelarea corporala. In acest sens, magazinul online Clessidra vine in intampinarea publicului cu articole atat pentru femei, cat si pentru barbati. Printre ele se pot mentiona: corsetele modelatoare din latex si non latex, lenjeria modelatoare, colectia neopren, produse de modelare postnatala, produse pentru modelare invizibila si produse speciale pentru barbati.

Aceste produse pentru modelare enumerate mai sus pot fi utilizate atat drept solutii de moment, in cazul participarii la anumite evenimente, cat si ca adjutant pe o perioada indelungata in procesul de slabire.

Produse pentru igiena si protectie

De asemenea, datorita situatiei de criza de la nivel national, prin care se urmareste evitarea raspandirii virusului COVID-19, in oferta magazinului Clessidra au aparut si produse pentru igiena si protectie: masti de protectie si igienizant pentru maini. Acesta este un lucru deosebit de util populatiei, intrucat, inca de la inceputul pandemiei in Romania, farmaciile si magazinele au inregistrat lipsuri foarte mari si intarzieri in aprovizionarea cu masti de protectie si produse dezinfectante.

Cu o activitate inceputa inca din 2015, bazata initial pe produsele destinate modelarii corporale, magazinul Clessidra a inceput sa se extinda in anul 2018, cand a adaugat colectiile de imbracaminte fashion.

Toate produsele Clessidra sunt recomandate de cliente, vedete si influenceri, fiind incadrate in trendurile actuale, iar preturile sunt pentru orice buget.

Pentru a vizualiza colectia completa de articole disponibile in magazinul Clessidra si pentru a plasa o comanda, este necesar sa accesati site-ul oficial, iar comanda va fi livrata direct la domiciliu prin curier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.