Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?

243

Stiai ca luna in care te-ai nascut poate sa detemine unele dintre trasaturile tale de caracter? Citeste mai departe si afla ce spune luna in care te-ai nascut despre tine.

Ianuarie
Femeile nascute in luna ianuarie sunt extrem de ambitioase, dar destul de serioase si conservatoare. Ele sunt, de asemenea, destul de critice. Desi rareori au momente de furie, asigura-te ca le eviti atunci cand sunt intr-o astfel de stare de spirit. Aceste femei pastreza sentimentele lor pentru ele insasi. Ele pot fi abordate numai de catre persoanele pe care le considera a fi la acelasi nivel intelectual cu ele si care au aceleasi puncte de vedere.

Februarie
Femeile nascute in aceasta luna au un mod destul de abstract de gandire, care de multe persoane nu este inteles. Starea lor de spirit se schimba de multe ori, asa ca trebuie sa fi destul de rabdator cu ele. Ca un element pozitiv, sunt extrem de romantice si ar face orice pentru persoana pe care o iubesc. Impartasirea aceeasi atentii inseamna foarte mult. Nu se intorc la persoana care le tradeaza.

Martie
Aceste femei sunt foarte usor de suparat. Desi in general sunt loiale si devotate, intr-un atac de furie ele pot termina totul. Doar barbatii adevarati pot aprecia cu adevarat aceste femei, care au de obicei charisma puternica si farmec, care sunt cu adevarat fermecatoare. Viata alaturi de o femeie nascuta in martie este o adevarata placere. Cu toate acestea, ele nu se indragostesc atat de usor.

Aprilie
Femeile nascute in aprilie sunt diplomate. Comunicarea este punctul cel mai puternic, dar uneori, ele sunt, de asemenea, predispuse la autocompatimire. Cele mai multe dintre ele sunt destul de geloase. Cu toate acestea, odata ce ai castigat increderea lor, ele te pot cel mai fericit om de pe pamant. Acest lucru este partial, deoarece se deschid doar celor care le castiga increderea.

Mai
Sunt hotarate si loiale principiilor lor. Ele sunt, de asemenea, destul de atragatoare, iar impreuna cu caracterul lor dificil, devin o combinatie periculoasa pentru orice om care se incadragosteste de ele. In general barbatii nu uita aceste femei.

Iunie
Curioase, creative si comunicative sunt trasaturile care definesc femeile nascute in iunie. Vorbesc de multe ori inainte de a gandi. Ele cred ca unei personae trebuie sa-i spui adevarul in fata si nu pe la spate. De asemenea, intr-o relatie, barbatii devin o jucarie in mainile lor.

Iulie
Femeile nascute in luna iulie tind sa fie destul de misterioase, dar foarte sincere. Nu te lasa sa te apropii cu usurinta de ele. Rareori te lauda, indiferent cat de inteligent sau de frumos esti. Nu se simt confortabil in situatii de conflict si sunt politicoase cu toata lumea. Nu trebuie sa le intrebi de trecut pentru ca, de multe ori nu le pica bine. Le poti pierde cu usurinta pentru totdeauna daca le minti.

Continuarea articolului este disponibila pe Banii Nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.