Alege încălțămintea din piele naturală pentru fericirea picioarelor tale

319

Alegerea unor pantofi din piele este întotdeauna o sarcină dificilă, necesitând atenție, anumite cunoștințe despre acest tip de încălțăminte, gust estetic.

 

Avantajele pantofilor din piele naturală

 • Unul dintre cele mai importante avantaje ale pantofilor din piele naturală este faptul că sunt mult mai rezistenți, mai durabili decât pantofii din piele ecologică sau din materiale textile.
 • O pereche de pantofi damă la comandă realizați din piele naturală poate, să vă reziste fără probleme chiar mai mulți ani, menținându-și aspectul frumos dacă sunt bine întreținuți.
 • Pantofii din piele naturală sunt mult mai potriviți pentru vremea friguroasă (chiar și aceea geroasă). Pantofii din piele naturală protejează perfect picioarele și de disconfortul schimbărilor bruște de temperatură (primăvara sau toamna).
 • Pantofii din piele ecologică, pentru comparație, în frig se pot fisura neplăcut, iar de călduroși nici nu mai poate fi vorba. Pur și simplu trebuie aruncați.
 • Pantofii din piele naturală sunt mult mai igienici decât pantofii din piele ecologică, așa încât persoanele ce au probleme de sănătate la nivelul picioarelor ar trebui să poarte doar asemenea tip de încălțăminte.
 • Sunt mai confortabili decât pantofii din piele ecologică deoarece se mulează după forma piciorului.
 • Este ușor să aveți grijă de pantofii din piele, în timp ce încălțămintea ecologică e mai dificil de întreținut.
 • Estetic, pantofii de piele arată mult mai “scumpi”. Și chiar sunt, dar nu exagerat (ca preț).

 

Dezavantajele pantofilor din piele naturală

 • Sunt mult mai scumpi decât cei din piele ecologica sau cu fețe textile.
 • Nu sunt potriviți pentru ecologiștii care militează pentru protecția animalelor de toate felurile (vegani).
 • Se pot comanda online pantofi din piele pentru damă, bărbați sau pantofi pentru copii. Există modele numeroase, chiar se poate personaliza perechea de încălțăminte dorită, pornind de la una standard preferată.

 

Cum se păstrează pantofii de piele

1. Se îndepărtează murdăria.

2. Dacă încălțămintea este umedă, trebuie mai întâi uscată.

Acest lucru se poate face în mai multe moduri. Cel mai simplu prin utilizarea unui un ziar obișnuit. Acesta se împinge în interiorul pantofilor de piele și se lăsă să se usuce la temperatura camerei, departe de aparatele de încălzire.

3. Se dau cu o cremă de calitate pentru procesarea pantofilor.

4. Se tratează și suprafața interioară a pantofilor.

Nu uitați că confortul în timpul mersului oferă exact grija potrivită pentru suprafața interioară. În aceste scopuri, puteți utiliza un deodorant special de încălțăminte sau o soluție slabă de permanganat de potasiu.

5. Umplerea pantofilor din piele naturală.

Pentru a vă asigura că pantoful nu se deformează și nu crapă, este necesar să îl umpleți interiorul lor pe parcursul depozitării cu hârtie groasă.

6. Pentru siguranței pantofilor dvs. este indicată utilizarea cutiilor de încălțăminte care au pernuțe cu granule speciale contra umidității.

Dacă nu găsiți asemenea cutii speciale, împachetați totul în hârtie sau în săculeți din bumbac. Nu puneți niciodată pantofii descoperiți în debara și nici în pungi de plastic pentru a evita mucegăirea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.