Cele mai bune tratamente naturiste pentru varsaturi

277

Varsaturile sunt o problema comuna care apare la persoane in diferite situatii. Indiferent de cauze, ceea ce este important este sa ai grija sa scapi de acest sentiment de discomfort.

Remedii naturiste pentru varsaturi vs. medicamente

Multe persoane cred o pastila te poate ajuta sa scapi de senzatia de varsaturi. La fel de mult exista si un risc de efecte secundare asociate cu medicamente de pe piata. Cand suferi de greata, nu alerga la o farmacie; mai degraba alearga la bucatarie deoarece cele mai multe cai de atac provin din dulapurile din bucatarie.

Pe de alta parte, in cazul in care optezi pentru remedii impotriva varsaturilor acasa, te vei simti in largul tau instantaneu si nu exista niciun fel de risc secundar. Aceasta este frumusetea remediile impotriva varsaturilor.

Remedii naturiste pentru varsaturi

  1. Ghimbir

Ghimbirul este una din plantele foarte utile si cu numeroase beneficii. Spre deosebire de alte plante, ghimbirul ofera beneficii pentru sanatate. In caz de voma te poti baza pe aceasta planta care te poate scapa instant de starile de voma. Poti fie mesteca bucati mici, fie pune pe gratar si apoi consuma.

  1. Apa din orezul fiert

Apa utilizata pentru a gati orezul poate fi folosita pentru a scapa de varsaturi. Fierbe timp de cel putin 15 minute, clateste orezul si apoi foloseste apa. Acesta te ajuta sa scapi de sentimentul de voma.

  1. Lamaie

Lamaia este una dintre cele mai bune citrice care are proprietati si pentru a te ajuta sa scapi de senzatia de voma rapid. Poti folosi felii de lamaie pentru a scurge sucul si consuma sau poti bea suc de lamaie amestecat cu piper si sare. Altfel, ai putea savura o limonada picanta, ceea ce iti va da energie si te va ajuta sa scapi de varsaturi. Alternativ, poti amesteca lamaie si menta in apa. Pentru a reduc aroma de lamaie, care poate fi prea puternica, poti adauga un pic de miere. Nu face prea dulce ca s-ar putea sa simti greata.

  1. Menta

Asa cum am mentionat mai sus ai putea combina menta cu lamaie. Daca nu esti un fan al lamaiei, poti mesteca frunze de menta pentru a reduce senzatia de varsaturi.

Continuare articol: Scapa de surplusul de grasime de pe abdomen prin metode naturalewww.getlokal.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.