Placile de tego de la Marola iti ofera rezistenta de care ai nevoie!

143
Publicitate

Ce spun specialistii despre placile de tego? Afla parerea expertilor

Tego reprezinta un tip de material de constructii realizat cele mai dure materii prime, printre care amintim funia si filmul fenolic, acestea fiind turnate in forme de placaje. Avand in vedere ca exista 2 forme disponibile, acesta are scopuri diferite pentru utilizare. Amintim un model ce se foloseste pentru operatiunile atat de cofrare, cat si de decofrare in timpul proiectelor de constructii incipiente. Astfel, aceasta este doar una dintre cele mai avantajoase caracteristici pe care le detin placile de tego. Afla-le pe toate!

Publicitate

Fiind recunoscut ca un material de constructii, tego este confectionat dintr-o serie de straturi succesive de furnire. Straturile sunt lipite intre ele cu ajutorul unei rasini speciale. Placile sunt confectionate cu ajutorul unor straturi din lemn de calitate superioara, precum mesteacan sau plop.

Principalul avantaj pe care il are ajuta acest material sa fie un bun produs folosit impotriva alunecarii, deoarece ofera un plus de siguranta. In plus, placajele se folosesc pentru a acoperi scarile si puntile din mijloacele de transport de tonaj mare, dar si pentru a pava anumite locuri cum sunt cele in care se joaca cei mici.

Tu esti pro sau contra folosirii acestuia?

Asa cum mentionam anterior, specialistii recomanda placile de tego deoarece este un material de constructii ce detine o rezisenta foarte buna in timp. In plus, se deosebeste de alte produse cand vine vorba de stresul mecanic sau presiunile fizice. Una din utilizarile principale este cofrarea. Insa, este mai putin versatila fata de varianta cu proprietati antiderapante.

Folosirea versiunii cu fata antiderapanta este mai des folosita, deoarece este forma cu cea mai mare libertate de folosire dintre cele doua, reusind sa fie utilizata in diverse contexte. In plus, le poti achizitiona in diferite grosimi, ceea ce ii confera un plus de versatilitate. Placile de tego au crescut semnificativ in randul clientilor.

Care sunt principalele cracteristici?

Rezistenta la uzura – modul in care este realizat acest produs ii confera o folosire si o refolosire succesiva si constanta in cadrul mai multor proiecte;

Structura compozitionala aparte – fiind fabricat din mai multe strate succesive si lipite intre ele, acest material este foarte calitativ si apreciat;

Asadar, putem spune ca materialul tego are o rezistenta ridicata la actiuni corozive si la actiunea apei. In plus, ofera in acelasi timp o serie de avanaje care ii ofera posibilitatea de a fi folosit fara probleme in mediul exterior unde este prezenta umezeala, deoarece acesta rezista fara probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.