Ce înseamnă DevOps și UX Design pentru business-ul tău?

266
Publicitate

Pentru ca afacerea ta să evolueze așa cum îți dorești, trebuie să te asiguri că te folosești de toate instrumentele necesare pentru a putea asigura clienților tăi online o experiență calitativă. 

Publicitate

 

Aplicațiile și programele special proiectate pentru nevoile specifice ale fiecărei companii în parte ușurează semnificativ procesul de muncă, iar serviciile OceanoBe UX Design dețin un rol important în procesul de dezvoltare ale acestora. 

Practicile UX Design și DevOps – calea către o platformă de succes

Practicile OceanoBe în materie de UX Design, împreună cu serviciile DevOps, reprezintă soluția eficientă pentru identificarea corectă a nevoilor reale ale utilizatorilor. Cum funcționează, mai exact, o astfel de strategie? 

Primul pas către cunoașterea utilizatorilor începe cu explorarea zonelor vulnerabile ale platformei, adică acolo unde specialiștii în servicii DevOps support services detectează factorii care îngreunează experiența utilizatorilor pe o anumită platformă. Pe baza comportamentului acestora, se vor elaborarea strategiile de îmbunătățire a serviciilor oferite, etapă în urma căreia utilizatorii transmit o nouă serie de feedback-uri, care dau naștere altor măsuri de optimizare. Astfel, se formează un ciclu de viață complet al serviciului respectiv. 

DevOps și UX Design alcătuiesc un concept bazat pe următoarele principii: construirea soluției software, măsurarea rezultatelor și îmbunătățirea software-ului, pe baza feedback-urilor trimise de utilizatori. Designerii UX se focusează pe cunoașterea nevoilor utilizatorilor și construirea unor soluții pe baza acestora. Secretul unui business profitabil și al vânzărilor de succes constă în tehnici de ‘’portretizare’’ a utilizatorului final, care să facă posibilă anticiparea așteptărilor sale. În funcție de acest aspect, vei ști să distingi strategiile care aduc profit și merită prioritizate în detrimentul celor care nu duc nicăieri.

Beneficiile DevOps și ale UX Design-ului 

Beneficiile DevOps se reflectă în funcționalitatea impecabilă a platformei. Specialiștii DevOps analizează constant performanța sistemului și astfel au posibilitatea să anticipeze eventuale erori, înainte să producă nemulțumiri în rândul utilizatorilor. Dacă site-ul sau aplicație afacerii tale nu au fost actualizat de mai multă vreme, atunci cresc șansele ca acestea să devină nefuncționale, lucru care îi determină pe clienți să se orienteze către alte companii care le oferă o experiență mai bună pe site și pe platformele lor. 

În ceea ce privește UX Design-ul, acesta are rolul de a livra o experiență cât mai bună de utilizare pentru potențialii clienți care ajung pe site, crescând nivelul de accesibilitate, funcționalitate și utilitate în interacțiune. Specialiștii în UX Design realizează o analiză atentă a comportamentului vizitatorilor pe site, identificându-le dorințele, probleme și preferințele, astfel încât să poată crea, mai departe, o experiență cât mai intuitivă, interactivă și adaptată nevoilor lor. 

O platformă intuitivă care oferă utilizatorilor o experiență plăcută și care ține pasul cu cerințele pieței va motiva potențialii tăi clienți să revină pe site-ul tău. Așadar, apelează cu încredere la specialiștii OceanoBe de UX Design și DevOps, pentru a te asigura că soluțiile tale software sunt concepute în conformitate cu nevoile tale, ale angajaților tăi și ale clienților tăi. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.