Ce salopete de lucru se potrivesc cel mai bine activitatii tale?

211
Publicitate

salopete_de_lucru

Echipamentele de protectie sunt deosebit de importante in majoritatea domeniilor de activitate, acestea ferind utilizatorul atat de conditiile nefavorabile de mediu (temperaturi extreme, vant, umiditate), cat si de substantele sau obiectele periculoase cu care acesta poate intra in contact. Tocmai de aceea, fie ca angajatii tai lucreaza in prezenta unor substante corozive, in prezenta surselor deschise de electricitate sau isi desfasoara activitatea pe santierul naval, este esential ca acestia sa beneficieze de confortul unor salopete de lucru corespunzatoare.

Publicitate

Mai mult decat protectie si confort, salopetele de lucru pot oferi si functionalitate prin intermediul multiplelor buzunare sau gaici concepute pentru prinderea instrumentelor si accesoriilor necesare la locul de munca. In plus, acest tip de echipament protejeaza corpul si articolele vestimentare ale utilizatorului de diverse elemente, de la substante chimice pana la praf si murdarie.

Putem identifica doua mari tipuri de salopete de lucru in ofertele marilor furnizori din domeniu, dupa cum urmeaza:

1. Cu bretele. Aceste salopete de lucru sunt potrivite pentru persoanele care isi desfasoara activitatea zilnica in conditii relativ igienice, unde nu este necesara protejarea speciala a partii superioare a corpului. In aceasta categorie putem regasi constructori, zidari, personalul din curatenie, ingrijitori sau personalul din spalatoriile auto. In plus, acest tip de salopete reprezinta o alegere potrivita pentru sezonul cald, atunci cand manecile lungi ar putea sa aduca mai degraba disconfort termic.

2. Complete. Acest tip de salopete de lucru acopera corpul in intregime, cu exceptia gatului si capului, fiind ideale pentru mediile de lucru ce impun protectie totala si situatiile in care conditiile meteo sunt nefavorabile.

Beneficii si particularitati ale salopetelor de lucru

– Protejarea utilizatorului. Alaturi de asigurarea confortului termic, acesta este principalul obiectiv al salopetelor de lucru. Astfel, acestea vor proteja atat integritatea corporala si sanatatea utilizatorului, cat si vestimentatia pe care acesta o poarta pe sub respectiva salopeta. Pe langa detaliile practice, exista si considerente estetice care trebuie avute in vedere la achizitionarea salopetelor de lucru, in special daca personalul trebuie sa efectueze lucrari in zonele publice.

– Asigurarea vizibilitatii. Majoritatea modelelor de salopete de lucru vin in culori foarte puternice sau dispun de benzi reflectorizante ori alte elemente care pot spori vizibilitatea. Acest aspect este deosebit de important pentru siguranta angajatilor de pe marile santiere de constructii sau in cazul in care lucrarea se desfasoara pe carosabil. O vizibilitate buna poate reduce foarte mult riscul accidentelor de munca.

– Durabilitate. Un alt motiv pentru care salopetele de lucru sunt recomandate este durabilitatea. Din acest punct de vedere, materialele din care sunt confectionate aceste echipamente de protectie ofera rezistenta sporita la spalari repetate si la actiunea factorilor de mediu.

– Posibilitate de personalizare. In functie de conditiile de lucru sau specificul activitatii prestate de catre firma pe care o administrezi, poti personaliza salopetele de lucru. Astfel, de la culoare si material pana la emblema companiei tale brodata ori serigrafiata, poti alege orice tip de design si poti chiar deosebi astfel echipele de lucru.

– Certificare Rocert. Este un criteriu deosebit de important in alegerea salopetelor de lucru, desi nu ocupa primul loc in lista de astazi. Echipamentele de protectie si de lucru care beneficiaza de aceasta certificare poarta emblema garantiei calitatii. Prin urmare, pentru a achizitiona salopete de lucru cu certificare Rocert, viziteaza Kronos.ro si descopera cele mai bune oferte la echipamente de protectie, haine medicale si accesorii. De asemenea, in functie de numarul de salopete de lucru comandate, te poti bucura de o oferta ce include, la alegere, si personalizarea acestora cu logo-ul sau in culorile companiei tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.