Little Prints – care este gama premium de produse pentru bebeluși și copii

3

 

 

 

Pentru orice părinte, fie el la început de drum sau chiar și cu ceva experiență la activ, există un interes sporit privind articolele utilizate pentru cei mici. Industria aceasta s-a tot dezvoltat în ultimii ani. Acum producătorii mizează pe caracteristici care nu doar că diferențiază produsele lor în rândul celorlalte existente pe nișă, însă și care ține cont de nevoi și de sănătatea și starea de bine a celui mic.

 

Pentru cei interesați de o gamă premium de produse pentru copii Little Prints vine să ne demonstreze ce înseamnă cu adevărat premium. Vorbim despre un e-shop cu produse atent selecționate, printre  care cele esențiale pentru newborn, precum și alte câteva utile și în alte etape de dezvoltare: suzete, bavete, tacamuri sau accesorii.

 

Produse de marcă cu renume

 

Brandurile comercializate aici sunt dintre cele renumite, de talie internațională. Vorbim despre Mushie, Finn+Emma, recent și brandul Frigg a devenit parte din portofoliul de aici. În mod special trebuie amintit și despre Bibs. Brandul danez este un titan la clasa de producători de suzete. Iar Little Prints a fost primul importator al acestor suzete, primul care le-a adus și pe piața din România.

 

Alături de acestea regăsim și produse de brand propriu, marca Little Prints. Toate acestea au ceva în comun și anume interesul pentru materiale premium, de calitate superioară. Spre exemplu suzetele nu sunt dintre cele oarecare sau doar atractive pentru că sunt colorate sau un un design drăguț. Sunt realizate din latex sau silicon natural, nu au nici urmă de compuși toxici – ftalați, BPA sau PVC.

 

În plus, sunt speciale și datorită tetinei. Aceasta are o formă ieșită în afară, imită sânul mamei foarte bine și deci suzetele de acest gen sunt create atent pentru a fi cu adevărat aducătoare de confort pentru bebeluși. Sunt sigure și plăcute la utilizare. Pentru că este important de ales tipul de suzeta și în funcție de mărimea potrivită, de aici puteți alege pe cele utile în orice etapă de dezvoltare, începând de la 0 luni și până la 18 luni +.

 

Comandați online

 

Produsele sunt disponibile exclusiv online. Descoperiți moda atemporală a acestor accesorii util de altfel. Realizate după standarde stricte ce țin cont de creșterea și dezvoltarea bebelușilor, produsele premium regăsite la Little Prints sunt un must-have pentru orice părinte.

 

Online, în pagina oficială descoperiți stocul disponibil, iar de pe rețelele sociale descoperiți și cum întreaga comunitate de mămici, chiar și persoane publice, influenceri, recomandă acest e-shop.

 

 

Contact:

0725 766 847

hello@littleprints.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.