Pentru nomazii care vor să muncească de oriunde, răspunsul este un business mobil!

245
Publicitate

Când ai o afacere mobilă, te bucuri de dezvoltarea business-ului tău în timp ce călătorești, iar acum partea de încasări și plăți este mai ușoară ca niciodată prin plățile digitale și contactless.

Ce e un business mobil?

Publicitate

O afacere mobilă, prin definiție, nu are un loc desfășurare fix, iar de cele mai multe ori este plasată într-o camionetă sau într-un stand. Caracteristica principală a acestui tip de business, mobilitatea, aduce cu sine numeroase avantaje, cum ar fi: costuri și taxe mai reduse,  inventar mai mic și posibilitatea de a interacționa cu mult mai mulți clienți. În cazul în care business-ul tău are o locație stabilă are asigurat un flux de clienți din proximitatea spațială a locului, dacă locația se află într-o zonă populară. La polul opus, o afacere mobilă își poate schimba oricând zona de activitate, în căutarea unei locații perfecte.

Cum plățile digitale se extind în toate domeniile, clienții solicită din ce în ce mai des posibilitatea de a plăti cu cardul. Din fericire, antreprenorii mici și mari au la dispoziție soluțiile de tip mPOS, un POS portabil, care permite plățile digitale. Clienții tăi pot plăti cu cardul, telefonul, ceasul sau orice alt mijloc, tu doar introduci suma în mPOS, iar tranzacția se efectuează rapid, sigur și ușor.

Business-ul mobil are nevoie de optiuni de plăți mobile

AROBS a dezvoltat soluția MonePOS, bazată pe un dispozitiv mPOS de diminesiuni reduse. MonePOS facilitează tranzacțiile contactless, în doar de 10 secunde. După efectuarea tranzacției, pe ecranul mPOS apare un cod QR care permite accesul către bonul digital. Funcția paperless prin cod QR este atât eco-friendly, cât și inovativă pe piața fintech din România. MonePOS se conectează ușor folosind fie Bluetooth, Wifi sau USB și poate fi folosit imediat după livrare, pentru că produsul vine gata instalat.

În loc să te încurci în rest și mărunt sau să refuzi clienți care vor să plătească cu cardul, nu mai bine îți MonePOS ?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.