Cea mai gustoasa reteta pentru intreaga familie, cu parjoale de porc de la Vascar!

4
vascar
vascar

Nu sunt multe retete care sa fie deopotriva delicioase si sanatoase. Totusi, am gasit una care indeplineste cu siguranta aceste criterii, iar, citind articolul in continuare, vei afla cum sa o prepari si tu rapid, acasa. Este vorba despre Parjoalele moldovenesti in cosulete de cartofi, cu parjoale Moldova in Bucate de la Vascar, semipreparate proaspete.

Acestea sunt delicioase, usor de facut, iar chiftelele ies moi, pufoase si aromate. Ele sunt pregatite din carne de porc cu origine controlata si beneficiaza de tehnologie de productie inovatoare, care garanteaza calitati nutritive superioare si gust bun, conform Directorului General al companiei cu sediul in Vaslui, Vlad Ciuburciu.

„Acest produs se gaseste in retelele de hypermarket-uri Carrefour si Cora din toata tara, precum si in magazinele noastre proprii din regiunea Moldovei”, mai spune Ciuburciu (Vascar). Iata care sunt ingredientele si cum se prepara aceasta reteta care iti lasa gura apa, atat la propriu, cat si la figurat.

Parjoale moldovenesti in cosulete de cartofi

Ingrediente:

– 315 grame de parjoale moldovenesti de la Vascar;

– 50 de grame de pesmet;

– 100 de mililitri de ulei;

– 900 de grame de cartofi;

– 70 de grame de unt;

– 3 galbenusuri de ou;

– 100 de grame de cascaval sau mozzarella rasa;

– o lingura de sare;

– un varf de cutit de piper;

– un varf de cutit de pudra de nucsoara.

Mod de preparare:

1. Se curata cartofii, se spala si se taie in cuburi, dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Odata fierti, se paseaza, dupa care se adauga sare, piper, putina nucsoara rasa, apoi unt si se amesteca;

2. Se adauga galbenusurile batute, apoi cascavalul sau mozzarella rasa, dupa care se amesteca din nou, pana se omogenizeaza compozitia;

3. Se pune pesmetul intr-o farfurie si se trec parjoalele moldovenesti de la Vascar prin el, dupa care se rumenesc usor, pe ambele parti, in ulei incins;

4. Cosuletele de cartofi se modeleaza cu ajutorul a doua linguri umezite cu apa, iar parjoalele moldovenesti se asaza in centrul lor;

5. Parjoalele in cuiburi de cartofi se coc timp de 20 de minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius.

Rezultatul este unul foarte gustos, iar reteta poate fi completata cu un sos de rosii picant.

Vascar, o istorie de 37 de ani

Compania Vascar este unul dintre principalii producatori din industria carnii din Romania, printre produsele sale numarandu-se mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh. Compania a fost infiintata in anul 1984 la Vaslui, sub numele de Industria Carnii; si-a schimbat numele in cel actual in anul 1991 si a fost privatizata in anul 2000.

13 ani mai tarziu, Vascar a trecut printr-un proces de rebranding corporate si de produs, a lansat brandul Moldova in Bucate (cel de-al doilea al companiei) si s-au conturat primele strategii de dezvoltare cu investitii masive. In 2018, a fost lansata gama Alege natural, fara E-uri, din ingrediente 100% naturale. In prezent, Vascar detine o fabrica cu o capacitate extinsa de productie la Vaslui, 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei si are aproximativ 400 de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.