Cel mai ușor instrument muzical pentru copii: chitara

393
Publicitate

Avantajele înscrierii copiilor dvs, la niște cursuri chitară bune sunt mai presus de orice îndoială. Acest instrument este unul dintre cele mai populare instrumente muzicale ale timpului nostru. Este ușor de învățat, iar în scurtă vreme micuții se pot acompania, știind chiar și doar câteva acorduri,  când interpretează vocal numeroase cântece.

De ce chitara?

Publicitate

Poate pentru că este unul dintre cele mai accesibile instrumente muzicale existente la ora actuală.

O chitară performantă nu are un preț exorbitant (spre deosebire de o vioară sau de un pian), iar cu ajutorul ei se pot compune diverse melodii cu ușurință, în afară de rolul ei de acompaniere a soliștilor.

În plus, spre diferență de alte instrumente mai pretențioase, după ce se urmează un curs de chitară pentru începători, se poate exersa fără probleme și acasă, vizionând videoclipurile – lecție de pe net.

Însușirea principiilor de bază ale cântatului la chitară este suficientă pentru ca mai apoi copilul să exerseze cu plăcere în mod individual.

Lecțiile de chitară au capacitatea de a armoniza și dezvolta personalitatea celui mic, îi focusează energia creativă și îi sporește încrederea în forțele proprii.

Cele mai răspândite sunt chitarele acustice

Principalul avantaj al acestora este faptul că nu au nevoie de echipamente electrice suplimentare, instrumentul fiind gata de utilizare în orice situație.

O chitară acustică se transportă ușor, se poate lua inclusiv în tabere sau excursii, făcând din micul chitarist o adevărată vedetă.

Inclusiv ca adult, acela ce știe să cânte la chitară are șansa de a socializa mai ușor, de a fi admirat și lăudat de către prieteni sau de alte persoane ce îl aud cântând. Ce ar fi oare o ieșire la munte, dacă la cabană nu s-ar cânta cântece de drumeție în sunete cristaline de chitară?

Un loc unde poți ca să îți înscrii copilul la un curs de chitară în București

BravissimoArtSchool este locul unde se poate urma un curs foarte bun de chitară pentru copii. Aici se începe mai întâi cu vreo câteva lecții de chitară clasică, iar mai apoi se trece la chitara acustică sau electrică.

Condiții de înscriere:

– cel mic să aibă  vârsta minimă de 7 ani;

– să poată manevra ușor instrumentul;

– copilul să își dorească să învețe să cânte la chitară (imboldul să vină de la el însuși, nu de la părinții sau bunicii);

– un adult să facă o programare telefonică sau să completeze formularul de înscriere la cursul de chitară, alegând unul din sediile Școlii de muzica și teatru Bravissimo Art School din sectorul 2 sau sectorul 4 București.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul www.bravissimoartschool.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.