Cercei: Sfaturi pentru cumpărături

639
Publicitate

Cerceii fac cadoul perfect pentru că sunt întotdeauna potriviti. Cea mai saraca cutie de bijuterii trebuie sa aibe o pereche de cereci. O femeie poate părăsi casa fără o brățară, dar mereu poarta cercei.

Cele mai multe stiluri de cercei merg cu orice, adăugând stil la tot ce purtam. O mare varietate de tipuri de cercei, dimensiuni și prețuri disponibile facilitează găsirea unei perechi perfecte pentru un cadou. Îsi va aminti de fiecare dată când le poartă persoana de la care i-a primit.

Publicitate

Cercei cu diamante

Cercei cu surub

Pentru că sunt mici, cerceii bobita sau cu surub sunt ușor de purtat. Acestia merg la fel de ușor cu o rochie de cocktail, așa cum o fac cu blugi. Veți găsi o varietate de stiluri în cercei cu perle, cercei diamante și cercei cu piatră prețioasă.

Cercei: Sfaturi pentru cumpărături 1

Cercei tortite

Baza din ceramică, de aur sau de argint dau o atingere feminină, iar metalele prețioase merg cu orice. Pentru o scânteie adăugată, alegeți o pereche cu diamante.Acest model de cereci se intalnesc cel mai des la copii. Cercei tortite sunt usor de purtat, nu ies din ureche si sunt impodobiti cu diferite pietre coorate stralucitoare.

Cercei care atarna

Acestia pot adăuga o atingere elegantă  unei tinute. Perle, diamants sau  cercei cu piatră prețioasă sunt disponibili în diverse setări.

Cercei oferiti cadou

Cerceii cu diamant sunt cadoul perfect pentru o ocazie importantă. Dacă este mai moderna și urmărește tendințele, ofera-I persoanei diamante, dar dacă se îmbracă în stiluri clasice, oferiti-I cercei cu surub si diamant rotund sau perle cultivate.

Chiar dacă au deja mai multe perechi de cercei, femeilor le va plăcea să adauge o pereche de cercei frumosi colectiei personale. Majoritatea femeilor au preferința culorii metalelor prețioase pe care le poartă, așa că cercetati bijuteriile ei pentru a vedea ce preferă.

În cazul în care cerceii cu surub și tortitele sunt prea previzibile, cerceii de argint sunt disponibili într-o varietate de stiluri la modă. Alte stiluri de cercei includ pietre prețioase colorate sau modele pline de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.