Lac pentru parchet: cum ii masori calitatea?

261

Atunci cand vorbim de lac pentru parchet, calitatea se masoara in rezultatul final obtinut. Te vei intreba acum, „si atunci, de unde stiu pe care sa il achizitionez, pana sa il pot proba?” si e perfect normal. Raspunsul consta in cateva criterii pe care trebuie sa le bifezi atunci cand pornesti in cautarea unui lac pentru parchet lemn. Daca vrei sa afli cat mai repede ce produs de calitate te va ajuta sa iti duci la indeplinire proiectele, atunci documenteaza-te din acest articol si vei descoperi cum poti obtine, cu usurinta, un aspect elegant si durabil pentru parchetul din locuinta ta. Da startul planurilor de reamenajare!

Despre aspectul pardoselii tale si ce trebuie sa ofere un lac pentru parchet

Parchetul din lemn este una dintre cele mai populare, utilizate si recomandate optiuni in materie de realizare a pardoselii dintr-o locuinta. Inca din cele mai vechi timpuri, de la parchetul clasic, pana astazi, cand exista o varietate incontestabila de modele si tipuri de parchet, aspectul intregii camere este strans influentat de calitatea parchetului. El reuseste sa confere, in functie de scopul proiectului, atat o amenajare eleganta, cat si una jucausa, vintage sau moderna, contribuind activ la tot ceea ce inseamna decor. Aspectul functional este o alta componenta care a mentinut parchetul in topul alegerilor clientilor.

Premisa unei pardoseli atractive porneste de la finisajul parchetului, care contribuie si la durata sa de viata, precum si la mentinerea calitatilor estetice. Aici intervine necesitatea de a intrebuinta un lac pentru parchet calitativ, care sa aduca plus-valoare proiectului final. Un lac pentru parchet trebuie sa ofere:

  • o rezistenta sporita la zgarieturi;

  • o rezistenta ridicata la umiditate, dar si stabilitate la variatiile de temperatura;

  • o rezistenta sporita la exfoliere sau uzura normala, zilnica, cauzata de traficul intens din incapere;

  • usurinta in utilizare, in aplicarea propriu-zisa, din timpul realizarii finisajului;

  • garantia protectiei pe timp indelungat, cu impact asupra mentinerii aspectului parchetului;

  • un timp de uscare optim, gradul de luciu si culoarea potrivit alegerii cumparatorului.

Tipul de parchet si lac pentru parchet: doua alegeri esentiale

Alegerea unui lac pentru parchet este la fel de importanta precum alegerea parchetului in sine. De ce? Pentru ca reprezinta finalizarea lucrarii, dar si aspectul final al acesteia. Acorda importanta cuvenita acestei etape, fara de care rezistenta la zgarieturi nu poate fi asigurata. Vei gasi varietate pe piata atunci cand incepi sa cauti un lac pentru parchet, insa nu te orienta doar dupa criterii ce tin de investitia necesara. Un lac pentru parchet bun poate fi accesat si la un pret avantajos, fara a face rabat de la calitate. De unde?

Klebrom.ro este mediul de achizitie care iti va aduce calitatea, eleganta si confortul de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes proiectele tale. Prin popularul sistem de finisaj ZOWO-TEC, in materie de lac pentru parchet, klebrom.ro se asigura ca ai cea mai buna solutie la indemana ta. Aspectul parchetului din locuinta ta va fi exact cel pe care ti-l doresti, gratie calitatilor pe care le are acest lac pentru parchet renumit. Stabilitatea si rezistenta la umiditate sau la variatiile temperaturii sunt beneficii de care te vei bucura fara dar si poate, pe langa lista de mai sus cu toate beneficiile. Apeleaza la experti, consulta gama oferita de klebrom.ro si da startul tuturor planurilor de amenajare. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.