Colormagic.ro – cum faci lemnul sa reziste mai mult prin lacuire lemn cu solutii profesionale?

440
Publicitate

Un mobilier din lemn arata spectaculos, la fel si o tamplarie. Insa rezistenta lemnului este determinata de o multime de factori care, in timp, fac ca lemnul sa se deterioreze si sa-si piarda din aspect.

Pentru a pastra cat mai mult aspectul mobilierului din lemn, sau a oricarei alte constructii din acest material este recomandat sa folosesti  solutii profesionale de lacuire lemn.

Publicitate

Colormagic.ro iti vinde cele mai bune solutii de lacuire lemn pentru ca acesta sa fie conservat in timp sis a aiba un aspect cat mai placut.

Pentru a rezista in timp lemnul are nevoie de protectie. Iata cel mai des intalnite metode prin care ii poti prelungi durata de viata:

-Aplica ulei pe lemnul uscat. Este una dintre cele mai folosite solutii pentru conservarea lemnului, fiind recomandata aplicarea uleiului pe lemnul foarte uscat. Acesta va fi absorbit prin pori, pastrand lemnul puternic si stopand absorbita apei care cauzeaza putrezirea lemnului. Este important tipul de ulei pe care il aplici pe lemn, in functie de calitatea acestuia, lemnul este protejat ani buni. Chiar daca vrei sa vopsesti lemnul, fie ca vorbim de mobila sau de un gard din lemn, e de preferat ca uleiul sa fie aplicat inainte de acest lucru, mai ales daca lemnul este vechi sau intr-o conditie foarte deteriorata.

Singurul lemn pe care nu trebuie aplicat niciun fel de ulei pentru a-l conserva mai bine este lemnul de tec. Totusi, daca ai aplicat deja ulei pe un astfel de lemn, atunci va trebui sa o faci periodic.

-Inainte de aplica o solutie protectoare pentru lemn, curate-l de impuritati. Foloseste un prosop curat pentru a indeparta praful si repara imperfectiunile de pe surpafata lemnului.

-Alege un ulei sau lac de protectie de calitate, altfel totul este in zadar. Un lac de calitate este cea mai buna solutie pentru a proteja lemnul si pentru a-l face sa reziste mai mult in timp. Acesta este usor de aplicat, iar eficienta lui se va vedea in timp.

-Lacul aplicat pe lemn ajuta nu doar la conservarea acestuia, dar ii confera si luminozitate si stralucire.

Daca vrei cel mai bun produse de pe piata pentru protejarea lemnului si pentru a-I conferi stralucire si un aspect luminos, alege produsele Sikkens, garantate de Color Magic. Iata care sunt beneficiile pe care aceste produse le aduc odata ce sunt aplicate suprafetele din lemn:

-fac lemnul rezistent la uzura; este necesara aplicarea unei suprafete moderate de lac pentru ca acesta sa aztioneze adecvat.

-daca doresti un lac pentru poretjarea unei suprafete din lemn aflata in afara casei, atunci trebuie sa alegi una speciala pentru exterior; produsele profesionale fiind special create pentru exterior si interior.

-alege un lac de lemn care sa ofere rezistenta lemnului la razele ultraviolete.

Pentru mai multe detalii despre lacurile de protectie a lemnului viziteaza site-ul colormagic.ro.

Mai multe detalii despre produse puteti afla si la numarul de telefon 0722 650 145.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.