Colierul din aur alb cu diamante aduce strălucire imaginii tale

223
Publicitate

Un colier aur alb cu diamante te poate face să zâmbești într-o clipă și să retrăiești amintiri plăcute.

Diamond Stories te ajută să faci cel mai frumos cadru pentru un moment memorabil. Fie că vrei să faci un cadou neprevăzut, fie că vrei să aduci plus valoare unui moment de sărbătoare, colierul din aur alb cu diamante ajută la crearea unui moment memorabil.

Publicitate

Cu o calitate dusă la cote înalte, colierul din aur alb cu diamante este un accesoriu ce nu se lasă uitat în caseta cu bijuterii.
colier aur alb cu diamante
Denumirea de diamant provine din limba greacă „adamas”, ce se traduce prin: „indestructibil”. Scala culorilor diamantului conform standardelor GIA (Gemmological Institute of America) :

  • D = cel mai ridicat grad de culoare al diamantului
  • H = alb
  • E-F = aproape incolor
  • K = galben
  • G = aproape incolor
  • M, N – O, P, S – Z = colorat

Greutatea în carate defineşte mărimea unui diamant. Termenul „carat” provine din greaca veche unde “keration” era denumirea sâmburilor de roșcovă, folosiţi în trecut ca și greutăți etalon pentru cântărirea în balanțe a diferitelor mărfuri de greutăți relativ mici, inclusiv metalele prețioase.

Pasiunea pentru bijuterii se poate arăta și printr-un simplu colier

Colierul din aur alb cu diamante scrie o adevărată poveste. Fiecare privire reprezintă o amintire ce ne duce cu gândul la momentele unice pe care le împărtășim cu cei dragi. Fiecare sclipire ne arată unicitatea fiecărei persoane.

Bijuteriile sunt speciale pentru că sunt purtate de femei frumoase, nu femeie sunt frumoase pentru că poartă bijuterii speciale.

Colierul din aur alb cu diamante nu are vârstă. Bijuteriei i se oferă plus valoare prin povestea de care este „atașată”.

Bijuteria poate fi realizata pe aur alb 14k, aur galben 14k sau aur roz 14k și este însoțită de certificat de. Brandul Diamond Stories s-a născut din pasiunea pentru bijuteriile cu diamante și din dorinţa de a aduce mai aproape de voi cele mai diverse si deosebite modele de bijuterii. Toate bijuteriile se realizează după materialul si dimensiunea cerută de client, cu excepția celor aflate deja pe stoc.

Diamond Stories creează ce ne imaginăm în poveștile cu prinți și prințese, regi și regine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.