Computer Tomograf – ce riscuri prezinta?

353

Daca in trecut existau foarte multe semne de intrebare atunci cand venea vorba de examinarea cu ajutorul computerului tomograf, in prezent trebuie sa lasi fricile de-o parte.

Cum te pregatesti de o examinare cu un computer tomograf?

Stiinta s-a dezvoltat extrem de mult, astfel ca si modul in care actioneaza computerul tomograf s-a schimbat. Daca va faceti o examinare cu acesta, expunerea va fi mult mai redusa, pentru ca acum veti primi doar doza necesara pentru nevoia dumneavoastra imagistica. Computerul tomograf este o metoda considerata moderna si care nu afecteaza sanatatea pacientilor.

In cazul in care va intrebati care este rolul acestui computeri, raspunsul este unul foarte simplu. Computerul tomograf este folosit pentru a se realiza constructia organelor unui pacient.

computer tomograf romgermed

Inainte de o examinare cu computerul tomograf exista anumite lucruri pe care le puteti facei. Sunt anumiti factori care vor infleunta rezultate dumneavoastra si de aceea este recomandabil sa urmati indicatile de mai jos:

  • Pentru un diagnostic cat mai bun, trebuie sa luati anumite substante inainte.
  • In anumite cazuri, medicul o sa va spune sa efectuati anumite analize de laborator
  • Atenti ca nu oricarei persoane ii este permis acest lucru, de aceea este foarte important sa vorbiti cu medicul dumneavoastra si sa vedeti daca aveti voie sa efectuati examinarea cu computerul tomograf.

Ce trebuie sa faceti in timpul examinarii cu computerul tomograf?

Aceasta examinare cu computerul tomograf nu este complicata deloc, dar exista anumite indicatii care va vor ajuta pentru ca intreaga experienta sa fie pe cat se poate de placuta si relaxanta pentru dumneavoastra. Astfel ca in timpul unei astfel de examinarii respectati urmatoarele lucruri:

  • Atunci cand va aflati pe masa aparatului de examinare incercati sa stati pe cat de intins se poate. Altfel rezultatele examinarii nu vor fi foarte corecte.
  • Medicii va vor reaminti sa stati mereu cat se poate de nemiscati. In cazul in care va miscati rezultatele examinarii nu vor fi exacte si se poate sa trebuiasca sa refaceti examinarea.

In cadrul Clinicii Medicale Romgermed aveti posibilitatea sa va faceti o examinare cu ajutorul computerului tomograf. Nu veti simti nicio durere si, mai mult de atat, nici nu dureaza mult aceasta examinare. Vi se va explica intreaga procedura de catre medicii specialisti pentru ca dumneavoastra sa aveti o experienta cand mai placuta in cadrul clinicii. Veti intalni o echipa profesionista cu o experienta vasta in spate, astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati. Cazuri ca cel al dumneavoastra au mai fost intalnite, asa ca echipa de medicii va sti cum s actioneze cel mai bine. Alegi profesionalismul, alegeti Clinica Medicala Romgermed!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.