Un control făcut la timp vă scapă de probleme. EXPERTOPTIC, partenerul dumneavoastră de încredere

214
Publicitate

Un studiu făcut arată că aproximativ 70% dintre români nu merg la timp la un consult optometric. Amanarea duce la agravarea problemelor de vedere. Iată cum unii descoperă destul de tarziu că suferă de afecțiuni precum miopie, cataractă, astigmatism sau hipermetropie. Dacă aceste afecțiuni ale ochilor nu sunt depistate la timp, pot afecta foarte mult calitatea vieții.

Publicitate

Un control optometric făcut la timp poate preveni anumite probleme de sănătate. Multe persoane pun pe seama oboselii atunci când ochii ustură, lăcrimează în exces, apar mâncărimi sau vederea încețoșată. Aceste simptome însă pot ascunde afecțiuni mult mai grave.

Dacă depistăm la timp problema de vedere o putem corecta prin purtarea unei perechi de ochelari potrivite sau a unor lentile de contact.

EXPERTOPTIC oferă servicii de calitate și consiliere pentru ca fiecare client să facă alegerea potrivită

Lanțul de optică medicală EXPERTOPTIC are în echipă oameni cu experiență vastă în domeniu. Pune la dispoziție servicii și produse de calitate pentru publicul larg. În plus, EXPERTOPTIC este recunoscut atât pentru experiența și reputația în domeniu, cât și pentru faptul că lucrează cu unii dintre cei mai buni producători de pe piață privind ramele și lentilele pentru ochelarii de vedere, de soare (cu dioptrie sau fără) și lentilele de contact. În cele 6 locații fizice puteți găsi o varietate foarte mare de produse de la branduri de renume precum Guess, Furla, Police, Vogue, Polar Glare sau Nordik.

În ceea ce privește serviciile, EXPERTOPTIC oferă consultanță personalizată pentru ca ulterior să puteți alege perechea de ochelari care vă avantajează. Veți ține cont de dioptrii, dar și de forma care vă conturează mai bine chipul. Nu în ultimul rand, ochelarii potriviți sunt cei cu care vă simțiți confortabil.

Programați-vă online pentru consult gratuit! În pagina oficială, www.expertoptic.ro, există un formular pentru programare, pe care cei interesați îl pot completa pentru a stabili vizita la una din cele 6 locații EXPERTOPTIC.

Ochelarii de soare – mai mult decat simple accesorii  

Pentru că tot s-a dat startul anotimpului călduros, este important să ne protejăm ochii inclusiv de radiațiile solare, pentru că și din această cauză pot apărea afecțiuni oculare.

În acest context, ochelarii de soare pe care îi veți purta trebuie să aibă grad de protecție UV. Faceți alegerea corectă ținând cont de această caracteristică și mai apoi ținând cont de

designul acestor accesorii.

Gama de ochelari disponibilă la EXPERTOPTIC ne încântă și aici cu o varietate de produse din care putem alege pentru a ne proteja cât mai bine ochii de razele puternice ale soarelui și pentru a arăta cât mai bine.

Așadar, specialiștii în optică medicală de la EXPERTOPTIC oferă produse și servicii de calitate, pentru o vedere cât mai clară, indiferent de vârstă. Mai multe detalii puteți găsi în pagina lor oficială.

Nu subestimați sănătatea ochilor! Beneficiați de un consult gratuit și alegeți cu ajutorul echipei EXPERTOPTIC perechea de ochelari potrivită!

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.