6 metode de a alege o imprimanta de etichete potrivita afacerii dvs.

288
Publicitate
Afla toate informatiile necesare din acest articol prezentat de magazinul online – PrintingMall.ro!

Atunci cand afacerea dvs. isi produce propriile etichete, este vital sa va asigurati ca utilizati echipamente de imprimare pentru birou care garanteaza calitatea printului.

Publicitate

Ambalajul produselor este adesea prima impresie pe care clientii o au despre compania dumneavoastra.

Din pacate, atunci cand companiile incearca sa economiseasca costurile utilizand imprimante de calitate scazuta, clientii percep adesea aceste etichete ca fiind greu de citit si neprofesionale.

Cea mai buna modalitate de a garanta clientilor o prima impresie pozitiva despre produsele dumneavoastra este sa investiti intr-o imprimanta industriala de etichete.

Cu toate acestea, gasirea unei imprimante de etichete de inalta calitate pentru afacerea dvs. nu este atat de simpla pe cat ar putea parea.

Deoarece fiecare companie are nevoile de imprimare diferite, gasirea de echipamente care se potrivesc cel mai bine afacerii dvs. inseamna sa luati in considerare mai multe preocupari legate de cost, personalizare si eficienta.

In acest articol, echipa PrintingMall.ro va ajuta sa cautati echipamente noi, impartasind 6 recomandari pentru cumpararea imprimantei potrivite pentru afacerea dvs.

  1. Luati in considerare costul pe eticheta printata:

Imprimarea poate creste rapid in cheltuieli daca companiile nu pastreaza controlul asupra procesului lor de imprimare a etichetelor.

Una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca imprimarea nu consuma cea mai mare parte a bugetului companiei dvs. este sa investiti intr-o imprimanta rentabila.

Ce face ca o imprimanta sa fie rentabila?

Multi proprietari si manageri fac greseala de a presupune ca o imprimanta de etichete rentabila este o imprimanta de etichete ieftina.

Din pacate, acest proces de gandire nu ar putea fi mai departe de adevar. In schimb, imprimantele rentabile sunt echipamente de inalta calitate care au un cost scazut pe eticheta.

Care este costul pe eticheta?

Cand o imprimanta are un cost scazut pe eticheta, aceasta inseamna ca pretul cernelii unei imprimante inmultit cu volumul lunar estimat de etichete este scazut.

Chiar daca companiile platesc o taxa mai mare in avans pentru o imprimanta industriala de etichete, suma de bani economisita prin estimarea unui cost scazut pe eticheta va reduce semnificativ cheltuielile.

  1. Compatibilitatea imprimantei de etichete este importanta: 

Imprimantele cu compatibilitate ridicata pot lucra eficient cu diferite accesorii de imprimare fara nicio problema de instalare.

De exemplu, daca detineti o fabrica de bere, o imprimanta de etichete color Epson este compatibila cu un aplicator de etichete pentru sticle pentru a va ajuta sa plasati logo-uri pe produsele cilindrice.

Cu atat de multe accesorii disponibile pentru a face imprimarea mai eficienta, companiile trebuie sa ia in considerare care accesorii si imprimante vor crea cel mai productiv mediu de lucru.

Accesoriile de imprimare etichete care maresc productivitatea: 

  • Aplicator de etichete pentru sticle 
  • Desfasuratoare de role de etichete 
  • Rebobinatoare de role de etichete
  1. Rezolutia de imprimare a etichetelor conteaza: 

Poate una dintre cele mai importante componente de cautat intr-o imprimanta de etichete este imprimarea de inalta rezolutie.

Echipamentul care produce etichete cu rezolutie inalta va arata mai profesionist, mai lizibil si mai atragator pentru clienti.

Verificati informatii suplimentare despre rezolutia de imprimare a unei masini.

Acest lucru va garanta ca etichetele dumneavoastra au o compozitie clara, lustruita si profesionala.

  1. Alegeti intre imprimante cu jet de cerneala si imprimante laser:

Inainte de a incepe cautarea unui nou echipament de imprimare, este esential sa identificati daca afacerea dvs. are nevoie de o imprimanta cu jet de cerneala sau laser.

Desi alegerea dintre aceste masini poate sa nu para importanta, imprimantele cu jet de cerneala si laser urmeaza doua procese de imprimare foarte diferite.

Imprimantele laser au de obicei un cost mai mic pe eticheta, dar acestea sunt de obicei mai scumpe in avans decat imprimantele cu jet de cerneala.

De asemenea, este posibil ca imprimantele laser sa nu imprime intotdeauna imagini cu acelasi nivel de detaliu ca imprimantele cu jet de cerneala.

Imprimantele laser vor fi o investitie mai buna pentru companiile cu comenzi mari de etichete durabile pentru ambalarea produselor minimaliste.

  1. Tineti cont de usurinta in utilizare a imprimantei de etichete:

O alta recomandare pentru a cumpara imprimanta de etichete potrivita pentru afacerea dvs. este sa luati in considerare angajatii dvs. in timp ce cautati prin diferite echipamente.

Desi gasirea celor mai recente imprimante de inalta tehnologie poate fi benefica, este esential sa recunoasteti daca personalul dumneavoastra poate utiliza cu usurinta acest utilaj.

Daca angajatii sunt confuzi cu privire la utilizarea echipamentelor de imprimare actualizate, este mai probabil sa faca greseli in timp ce folosesc aceste imprimante de etichete.

  1. Luati in considerare rezistenta la apa si durabilitatea: 

Daca produsele companiei dvs. necesita etichete durabile, rezistente la deteriorarea apei si la abraziune, este vital sa cautati o imprimanta de etichete color care sa raspunda acestor nevoi.

Dupa ce etichetele sunt aplicate pe produse, este posibil ca aceasta marfa sa fie expusa uzurii pe masura ce se deplaseaza de la producator la magazine.

Companiile pot preveni ca produsele lor sa para deteriorate sau slabe producand etichete rezistente la apa, UV si rezistente la abraziune.

O multime de imprimante cu jet de cerneala si laser ofera caracteristici si finisaje avansate pentru a se asigura ca etichetele sunt protejate impotriva factorilor de stres externi din mediu.

Pe masura ce rasfoiti echipamentele de birou disponibile pe site-ul PrintingMall.ro, fiti atenti la utilajele care garanteaza aceste avantaje.

Desi exista multi factori de luat in considerare inainte de a investi intr-o imprimanta de etichete, este esential ca, companiile sa revizuiasca fiecare dintre aceste componente.

De asemenea, utilizarea unui echipament de imprimare incompetent poate avea un impact puternic asupra moralului si productivitatii la locul de munca.

Corporatiile pot evita aceste probleme, examinand cele 6 recomandari ale echipei PrintingMall.ro pentru a gasi o imprimanta potrivita pentru orice afacere.

Daca sunteti gata sa rasfoiti noile echipamente de imprimare profesionala, PrintingMall.ro are o gama variata de imprimante profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.