Obtine tenul mult visat cu ajutorul peeling-ului chimic

164
Publicitate

Obtine tenul mult visat cu ajutorul peeling-ului chimic 1

Foarte multe femei isi doresc sa aiba un ten delicat si ingrijit, lipsit de orice imperfectiune. Pe de alta parte un procent important de femei intampina diferite probleme la nivelul tenului. Pentru a raspunde asteptarilor multora dintre femei, saloanele de infrumusetare si ingrijire corporala propun diferite tratamente faciale.

Publicitate

In randul tratamentelor faciale profesionale putem aminti inclusiv peeling-ul chimic. Aceasta procedura ofera multe beneficii pentru o mare varietate de probleme cu care te poti confrunta la nivelul pielii fetei. Rezultatele oferite de procedura de peeling chimic Pitesti se datoreaza faptului ca vorbim despre o metoda care are abilitatea de a actiona la diferite niveluri ale straturilor de piele.

Ce presupune peeling-ul chimic si care sunt etapele procedurii?

Peeling-ul chimic este o procedura simpla care nu are nevoie de realizarea unei anestezii la nivelul pielii. Vorbim despre o procedura care nu este deloc dureroasa si care ajuta la o curatare in mare profunzime la nivelul tenului. Prin intermediul peeling-ului chimic pielea fetei este curatata pe baza unor substante si solutii chimice specifice acestei abordari. Aplicarea solutiilor si a substantelor respective se face cu ajutorul unei pensule speciale sau a unui aplicator din bumbac.

Peeling-ul chimic inseamna raspandirea solutiilor si a substantelor chimice cat mai uniform pe intreaga piele de la nivelul fetei sau doar punctual, in zonele unde sunt imperfectiuni ale pielii. Ulterior aplicarii acestor substante chimice se va lasa un anumit interval de timp pentru a actiona si a-si face efectul.

Etapa urmatoare consta in indepartarea substantelor chimice respective. Urmeaza aplicarea unei creme hidratante pentru a ajuta la calmarea pielii in urma procedurii de peeling chimic Pitesti. In cele din urma este aplicat un produs cosmetic pentru a oferi protectie pentru ten impotriva razelor soarelui.

Variante de peeling chimic si alegerea variantei potrivite

Tratamentul facial pe baza de peeling chimic este disponibil in mai multe variante. Categoriile de peeling chimic difera in functie de gradul de actiune al substantelor chimice utilizate pentru aceasta procedura estetica. Categoria de peeling superficial se potriveste perfect pentru persoanele cu tenul sensibil si cu piele fina. Vorbim despre o procedura care va actiona doar la nivelul primului strat de piele pentru a exfolia celulele moarte de la nivelul superficial al pielii.

A doua varianta de peeling chimic Pitesti este cel mediu sau moderat. Acest tip de peeling chimic va actiona in zona epidermei si a dermului superficial, fiind util pentru a indeparta celulele moarte de la aceste doua niveluri ale pielii. Varianta a treia este peeling-ul chimic profund care va actiona pana la dermul profund. Este varianta care actioneza la baza care cauzeaza o mare parte dintre problemele majore ale tenului.

Peeling-ul chimic superficial este utilizat pentru remedierea imperfectiunilor precum ridurile fine, petele maronii de la nivelul superficial al tenului sau leziunile cauzate de acnee. Peeling-ul moderat ajuta la diminuarea unor cicatrici superficiale sau moderate cauzate de acnee, dar si la rezolvarea unor ridurii medii sau riduri profunde. In cele din urma peeling-ul chimic profund este recomandat pentru cicatricile adanci cauzate de acnee sau a ridurilor foarte profunde de la nivelul tenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.