Cum poți obține date de prezență precise cu un soft pontaj electronic?

58
Publicitate

Colectarea ușoară a informațiilor despre prezența angajaților este prioritară pentru departamentele de HR, iar un soft pontaj electronic facilitează această operațiune. Soluția digitală te ajută să monitorizezi și să înregistrezi cu precizie orele lucrate de către personal. Pentru a utiliza într-un mod eficient aceste date pentru calculul remunerațiilor, este esențial să integrezi softul de pontaj cu un soft salarii. 

De ce este important un soft pontaj electronic?

Publicitate

Această aplicație automatizează înregistrarea orelor lucrate de către angajați, eliminând necesitatea utilizării foii de pontaj tradiționale, care poate fi ineficientă și predispusă la erori umane. Cu un soft pontaj electronic, datele de prezență sunt înregistrate cu precizie, iar astfel ai informații exacte de care ai nevoie pentru operațiunile de payroll realizate cu un soft salarii.

Cum utilizezi un soft pontaj electronic pentru colectarea informațiilor?

Chiar dacă angajații din compania ta lucrează on-site, de la distanță sau în sistem hibrid, un program dedicat pontajului facilitează colectarea informațiilor despre numărul de ore lucrate. Spre exemplu, un soft pontaj electronic poate prelua datele de la un sistem de acces de tip punch in – punch out, unde este necesară o cartelă electronică sau amprenta angajatului. 

De asemenea, dacă oamenii muncesc de la distanță, ei își pot înregistra orele lucrate într-o pagină specială din acest program. Totodată, specialiștii HR pot precompleta programul angajaților într-un soft pontaj electronic. Toate aceste informații sunt necesare pentru a calcula salariile corect și rapid cu un soft salarii.

Care sunt beneficiile pe care ți le aduce un soft pontaj electronic?

  • Automatizarea operațiunii: Procesul de înregistrare a orelor de lucru se desfășoară automat, economisind timp și resurse pentru departamentul de resurse umane.
  • Precizie și minimizarea erorilor: Soluția de pontaj îți oferă date precise despre orele lucrate de angajați și reduce la minimum erorile de înregistrare. Astfel, există șanse minime de a apariție a unor greșeli în operațiunile de payroll realizate cu un soft salarii. 
  • Ușurință în generarea rapoartelor: Datele precise de pontaj permit generarea ușoară a rapoartelor referitoare la prezența angajaților.
  • Monitorizarea mobilității și a lucrului la distanță: Un soft pontaj electronic este ideal pentru companiile cu angajați care lucrează remote sau în sistem hibrid, deoarece permite înregistrarea flexibilă a orelor lucrate.

Cum se integrează softul de pontaj electronic cu un soft salarii?

Un soft pontaj electronic este foarte eficient pentru colectarea datelor de prezență, dar este important să-l integrezi cu un soft salarii pentru un flux optim al calculul remunerațiilor pentru toți angajații. Integrarea celor două softuri facilitează transferul datelor colectate în softul de pontaj electronic către softul de salarii, unde acestea pot fi folosite pentru a calcula salariile angajaților.

Cum funcționează integrarea?

Utilizarea împreună a celor două programe oferă departamentului de resurse umane posibilitatea de a efectua calculele de salarizare fără a fi nevoie de procese manuale suplimentare. Această integrare asigură o gestionare precisă a datelor de prezență și a salariilor, economisind timp și minimizând erorile umane. Prin utilizarea ambelor instrumente, simplifici procesele de HR și payroll și ai siguranța că respecți legislația în vigoare atunci când preiei pontajul și calculezi salariile.

Implementează soluții performante de HR și salarizare

Vrei să colectezi rapid și intuitiv informațiile despre numărul de ore lucrate de angajați? UCMS by AROBS îți poate oferi atât un soft pontaj electronic, dar și un soft salarii pentru a gestiona eficient procesele de payroll. Programele sunt configurabile și pot acoperi o gamă largă de nevoi specifice, indiferent de sectorul de activitate al organizației tale. Pentru mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.