Componentele unui aparat de aer conditionat inverter

0

Un sistem tipic de pompă de căldură cu sursă de aer este un sistem cu două părți care utilizează energia electrică ca sursă de energie. Sistemul conține o unitate exterioară și un dispozitiv de tratare a aerului din interior. Pompa de căldură a unui aparat de aer conditionat inverter Chigo de 12000 btu funcționează împreună cu dispozitivul de distribuire a aerului cald sau rece în spațiile interioare. În plus față de componentele electrice și un ventilator, sistemul de pompe de căldură include:

Compresor – mută ​​agentul frigorific prin sistem. Unele pompe de căldură conțin un compresor scroll. În comparație cu un compresor cu piston, compresoarele scroll sunt mai silențioase, au o durată mai lungă de viață și oferă aer cald de 25 ° – 32 ° C în modul de încălzire.

Tablou de comandă – Controlează dacă sistemul pompei de căldură trebuie să fie în modul de răcire, încălzire sau dezgheț.

Bobinele – Bobina de condensare și evaporare încălzește sau răcește aerul în funcție de debitul de direcție al agentului frigorific.

Agent de răcire – Substanța din liniile de refrigerare care circulă prin unitatea interioară și exterioară.

Ventile de reversare – Schimba fluxul agentului frigorific care determină dacă spațiul interior este răcit sau încălzit.

Robinete de expansiune termostatice – Regleaza curgerea agentului frigorific la fel ca o supapă de robinet care reglează curgerea apei.

Acumulatorul – Un rezervor care reglează încărcarea agentului frigorific în funcție de nevoile sezoniere.

Linii de răcire – Conecteaza echipamentul interior și exterior.

Foi de căldură – pentru încălzirea auxiliară este utilizat un element electric de căldură. Această componentă adăugată este utilizată pentru a adăuga căldură suplimentară în zilele reci sau pentru a se recupera rapid de la temperaturile reduse ale incaperii.

Duct-work – Folosit ca tuneluri de aer pentru diferitele spatii din casa dumneavoastra.

Termostat sau sistem de control – Setează temperatura dorită.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.