Componentele unui aparat de aer conditionat inverter

398

Un sistem tipic de pompă de căldură cu sursă de aer este un sistem cu două părți care utilizează energia electrică ca sursă de energie. Sistemul conține o unitate exterioară și un dispozitiv de tratare a aerului din interior. Pompa de căldură a unui aparat de aer conditionat inverter Chigo de 12000 btu funcționează împreună cu dispozitivul de distribuire a aerului cald sau rece în spațiile interioare. În plus față de componentele electrice și un ventilator, sistemul de pompe de căldură include:

Compresor – mută ​​agentul frigorific prin sistem. Unele pompe de căldură conțin un compresor scroll. În comparație cu un compresor cu piston, compresoarele scroll sunt mai silențioase, au o durată mai lungă de viață și oferă aer cald de 25 ° – 32 ° C în modul de încălzire.

Componentele unui aparat de aer conditionat inverter 4

Tablou de comandă – Controlează dacă sistemul pompei de căldură trebuie să fie în modul de răcire, încălzire sau dezgheț.

Bobinele – Bobina de condensare și evaporare încălzește sau răcește aerul în funcție de debitul de direcție al agentului frigorific.

Agent de răcire – Substanța din liniile de refrigerare care circulă prin unitatea interioară și exterioară.

Ventile de reversare – Schimba fluxul agentului frigorific care determină dacă spațiul interior este răcit sau încălzit.

Robinete de expansiune termostatice – Regleaza curgerea agentului frigorific la fel ca o supapă de robinet care reglează curgerea apei.

Acumulatorul – Un rezervor care reglează încărcarea agentului frigorific în funcție de nevoile sezoniere.

Linii de răcire – Conecteaza echipamentul interior și exterior.

Foi de căldură – pentru încălzirea auxiliară este utilizat un element electric de căldură. Această componentă adăugată este utilizată pentru a adăuga căldură suplimentară în zilele reci sau pentru a se recupera rapid de la temperaturile reduse ale incaperii.

Duct-work – Folosit ca tuneluri de aer pentru diferitele spatii din casa dumneavoastra.

Termostat sau sistem de control – Setează temperatura dorită.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.