Contabuc – firma de contabilitate din Bucuresti ce vine in ajutorul PFA-urilor, IMM-urilor si firmelor mari

340
Publicitate

 

 

Publicitate

Contabuc este o firma de contabilitate din Bucuresti ce ofera un catalog extins de servicii. Amintim aici de servicii de contabilitate, servicii resurse umane, dar si servicii fiscale la costuri accesibile. Profesionalismul, comunicarea in permanenta cu clientii activi, insiruirea ofertelor personalizate sunt doar cateva atuuri pentru care Contabuc are succesul garantat pe piata din Romania.

O firma de contabilitate poate deveni aliatul suprem al PFA-urilor, IMM-urilor si al firmelor mari. Poate gestiona poate cea mai grea parte din intreaga activitate a societatii, iar asta nu poate fi decat un motiv pentru care fondatorii pot rasufla usurati. Colaborarea cu o firma de contalitate ce se implica activ in societatile cu care colaboreaza, asa cum este cazul firmei Contabuc, nu poate atrage decat succesul garantat!

Servicii diverse – consultanta de top – solutii potrivite oricand!

Contabuc asigura servicii de salarizare, dar si servicii de organizare a departamentului financiar contabil. De asemenea, intocmirea si depunerea declaratiilor si a bilanturilor poate trece tot in slujba expertilor de la Contabuc. Prin intermediul serviciilor pe care le presteaza, Contabuc contribuie activ la succesul firmelor, la expansiunea acestora.

Asadar, intreaga lor activitate se imparte in trei servicii principale. Dupa cum s-a enuntat si anterior, este vorba despre servicii de contabilitate, servicii resurse umane, servicii de fiscalitate. Despre ce cuprinde fiecare serviciu in parte discutam mai pe larg.

  1. Serviciile de contabilitate

Serviciile de contabilitate cuprind raportarile lunare/trimestriale/semestriale sau anuale, dupa caz. Raportul lunar de activitate poate fi intocmit tot de expertii de la Contabuc. In plus de asta, clientii beneficiaza de expertize contabile si opinii de specialitate.

  1. Servicii resurse umane

Contabuc intocmeste si depune declaratiile lunare si anuale. Intocmeste de asemenea si contractele de munca, actele aditionale. Asistenta in medierea conflictelor de munca, dar si a regulamentelor de ordine interioara pot fi realizate de expertii de la Contabuc. Toate serviciile sunt insiruite pe contabuc.ro.

  1. Servicii de fiscalitate

Serviciile de fiscalitate oferite de Contabuc cuprind consultanta pentru optimizarea si minimizarea taxelor si impozitelor, calculul obligatiilor de plata, expertizele specializate si nu doar atat. Reglarea situatiei pe platitor la ANAF face parte tot din serviciile pe care Contabuc le poate oferi.

Contact Contabuc

C A Rosetti 17 – Cladirea Regus Business Center, Sector 1, Bucuresti

0725 150 284

0767 684 806

office@contabuc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.