Cum să îți alegi un WMS potrivit pentru business-ul tău

77

WMS este un software care te ajută să automatizezi și optimizezi activitățile de recepție, depozitare, colectare și expediere a mărfurilor. Cu un astfel de soft ai acces la informații în timp real cu privire la stocul și spațiul de stocare din depozitul tău.

Pe piața internă sunt foarte multe soluții de tip WMS, ceea ce ne îngreunează alegerea uneia dintre ele. Iată 4 aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți dorești să achiziționezi o astfel de soluție:

  1. Integrarea cu programul de gestiune

Pentru a putea sincroniza toate datele necesare și a le transmite automat, e  important ca WMS-ul pe care îți dorești să îl achiziționezi să se poată integra cu ERP-ul companiei tale.

  1. Personalizarea soluției

Întrucât și business-urile diferă între ele, la fel și nevoile fiecăruia sunt diferite. De aceea, e esențial ca softul WMS pe care îl achiziționezi să poată fi personalizat în funcție de nevoile tale.

  1. Rapoarte personalizate

Un Warehouse Management Software bine dezvoltat, îți oferă accesul la rapoarte predefinite pentru a veni în ajutorul tău atunci când vrei să ai o perspectivă clară asupra mișcărilor de marfă și a stocurilor din depozitul tău.

  1. Inventarierea

Cu ajutorul unui software WMS poți realiza și inventarierea într-un mod foarte simplu și ușor scanând codul de bare al produselor și introducând cantitățile numărate.

Echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o soluție de tip WMS care se adresează depozitelor, magaziilor și companiilor de producție care stochează și gestionează atât produse perisabile, cât și neperisabile.

Dacă îți dorești să realizezi doar inventarierea patrimoniului, îți prezentăm soluția Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) care te ajută să ții o evidență clară asupra mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar din compania ta. Precum îi spune și numele, cu ajutorul unui telefon mobil/cititor de coduri de bare, poți realiza inventarierea doar scanând codurile de bare atașate pe bunurile din compania ta.

Pentru o ofertă personalizată contactează-ne la numărul de telefon 0752 065 703 sau scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.