Pictura pe numere – alternativa prin care autoizolarea poate fi infrumusetata

180

pictura pe numere

Chiar daca nu tine de noi in mod special, ne confruntam cu o masura de preventie ce ne-a luat cu totul prin suprindere: autoizolarea. Avand in vedere panica mondiala, autoizolarea este cea mai inteleapta metoda prin care putem tine problemele la distanta.

Pentru ca de urma autoizolarii putem ramane cu anumite traume de tipul starilor de anxietate, medicii specialisti ne recomanda sa derulam activitati diverse in familie. Una dintre activitatile la mare cautare in aceasta perioada este pictura pe numere – un joc al rabdarii, combinat cu o doza de determinare.

Perioada de autoizolare – mai usor de depasit prin intermediul picturii pe numere

Un magazin special in acest sens, un magazin online cu sufletul alaturi de toti romanii aflati in autoizolare, preocupat activ de starea lor de bine, este PicturapeNumere.ro. Aici se regasesc o multime de modele de pictura pe numere, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mici.

Avand in vedere ca dupa finalizare o astfel de pictura poate fi inramata, alegerea kitului perfect trebuie facuta in functie de propriiile preferinte. Picturi pe numere cu animale, cu pasari, cu cladiri si chiar cu flori, iar lista poate continua, toate fac parte din categoriile din care cei interesati pot face alegerea.

Kit complet in ambalaj premium

Kitul de pictura pe numere, achizitionat din cadrul magazinului online enuntat anterior, contine toate cele necesare pentru a putea incepe pictura. Mai exact, in ambalajul premium, de calitate superioara, se regasesc 3 pensoane de dimensiuni diferite, panza pe care se va picta, culorile in ulei numerotate, dar si un sablon cu pictura in miniatura.

Se poate spune ca pictura pe numere ia locul unui aliat de temut in lupta cu monotonia, dar si cu starile de anxietate din aceasta perioada. Destinata atat copiilor, cat si adultilor, un kit de pictura pe numere poate consolida chiar si relatia parinte – copil.

In atentia celor interesati: transportul este gratuit pentru orice model de pictura pe numere achizitionat de pe picturapenumere.ro. Totodata, livrarea se face oriunde in tara, atat in orase, cat si la sate, in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.