Tablourile pe numere – activitatea perfectă pentru timpul petrecut acasă

60

tablou pe numere

Sunteți într-o situație în care trebuie să stați acasă și căutați o activitate creativă care să vă capteze atenția? V-ar plăcea ca acea activitate să implice toți membrii familiei, indiferent de vârstă?

Atunci tablourile pe numere sunt o idee interesantă, pe care o puteți avea în vedere.

Ce sunt tablourile pe numere?

Acestea sunt de fapt produsul rezultat în urma „rezolvării integramei”, adică după ce s-a pictat imaginea pe pânză.

Magazinul online tablouripenumere.ro are în ofertă o gamă largă de modele de tablouri, sub forma unui kit ce trebuie „rezolvat”. Kit-ul conține o pânză canvas unde sunt schițate culorile conform șablonului, culorile în ulei și 3 pensoane cu ajutorul căruia să se transpună pe pânză imaginea.

Situația actuală la nivel global implică anumite constrângeri și va limitează din opțiunile pe care le aveați până acum în ceea ce privește activitățile din timpul liber, ieșirile și altele.

Dacă trebuie să stați în casă și doriți să petreceți timpul în familie făcând ceva inedit, încercați un tablou pe numere.

Nu trebuie să fiți pictori desăvârșiți pentru a face asta. Tablourile pe numere sunt pentru oricine! Este o activitate ce poate fi făcută laolaltă de femei, bărbați și chiar și de copii. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial al magazinului, să vă alegeți un tablou în funcție de temă (animale, peisaje, clădiri, flori, orașe, păsări) sau în funcție de sexul sau vârsta persoanei căreia îi este dedicat (pentru femei, bărbați sau copii) și îl veți primi acasă. Livrarea este gratuită, prin curier, iar kit-ul vine într-un ambalaj premium.

Aveți în casă o pisică pe care toată lumea o iubește și deja face parte din familie? Puteți opta pentru tabloul Strong Look, ce redă chipul unei pisici într-o combinație de culori absolut senzațională. Adunați toată familia laolaltă și, împreună, vă puteți apuca de treabă! După ce ați terminat tabloul, cumpărați o ramă de la orice magazin și aveți un produs finit de suflet, la care a lucrat întreaga familie deopotrivă!

De ce să căutați alte activități când aveți la dispoziție una ce va antrenează creativitatea, spiritul de observație și răbdarea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.