Coroane funerare vedete

318

Ti se sfasie inima, cand vezi coroane funerare din hartie si plastic, cu suparator de mult brad, de gust indoielnic si cand le vezi cum se descopun in secunda urmatoare de la cumparare. E dezolant sa le vezi pe jumatate ingropate in pamant, murdarind cimitirul, cand pe stocul florariei Sympathyflowers.ro vezi cele mai frumoase coroane funerare rotunde!

Aici toate aranjamentele funerare sunt din flori vii si nespus de frumoase, flori crescute in gradinile sau serele noastre ori aduse de peste mari si tari.

Eleganta la superlativ pentru cei care nu mai sunt printre noi, cruci din flori facute cu maiestrie, coroane sau jerbe dupa regulile conform carora mortul merita respect maxim, tot ce este mai bun si mai frumos!

Coroane funerare vedete 4

Despre morti numai de bine, fiindca pleaca si atunci sa le daruim frumosul la plecare, iar florile acestea discret parfumate, mandre si elegante sa le netezeasca lunga calatorie.

In atelierele florariei prezentate mai sus, produsele sunt de calitate premium deoarece:

-florile sunt proaspete si rezistente. Cele putin ofilite sunt eliminate fiindca se doreste ca aranjamentul funerar sa tina cat mai mult.

-accesoriile sunt de calitate. Sarmulitele, buretii pentru flori, plantele decorative sunt alese dupa aceleasi criterii ca florile.

-se lucreaza cu maxima responsabilitate. Florile si plantele decorative sunt prinse cu grija de suport sa reziste cateva saptamani,  iar suportul este de calitate.

-aranjamentele funerare au scopul de a aduce alinare in sufletele celor greu incercati de viata, iar cele provenite de la floraria amintita mai sus reusesc acest lucru. Ele te insenineaza prin nuantele de alb, rosu, bej, banan, galben, mov si portocaliu, prin imbinarea placuta a formelor florilor si accesoriilor.

-sunt gandite si facute in onoarea celor care au trait alaturi de noi si au impartit tot ce au avut mai bun cu noi. Reprezinta o dovada de umanitate sa daruiesti unui decedat o coroana atat de frumoasa sau o cruce din flori, oricat de mult ar costa!

Iata argumente care sa conduca la concluzia rationala ca exista un singur loc de unde sa luam florile pentru cei dragi care pleaca definitiv dintre noi, dar lista se completeaza cu urmatoarele avantaje:

-comanda se face de la domiciliu, telefonic, nu necesita deplasare, nici pierderea timpului pretios. Cand ai un mort in familie sau ti-a decedat un prieten apropiat, in perioada aceea trista, descoperi cat de pretios este timpul, mai ales daca doresti sa stai cat mai mult cu el!

-livrarea se face gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei

-marfa este livrata la adresa indicata si nu esti obligat sa mergi prin tot orasul cu coroana sau sa vii cu ea prin mijloacele de transport in comun. Dupa finalizarea comenzii, practic nu mai ai grija coroanei si ai sentimentul ca ti-ai facut pe deplin datoria.

Nu cumparati coroane funerare de oriunde, cand exista un producator de lux la preturi oneste si accesibile!

Intr-o coroana sta onoarea dumneavoastra si respectul fata de decedat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.