Libraria Delfin vrea sa fie partener la premiere

349

 

In fiecare an, Libraria Delfin care manifesta o creativitate iesita din comun, dar si rigurozitate stiintifica in intocmirea manualelor si auxiliarelor in conformitate cu programa scolara, doreste sa fie partenerul profesorilor, dirigintilor si invatatorilor la festivitatea de premiere a elevilor.

Sigur ca elevii isi doresc sa primeasca diplome noi si nu ar fi deloc o alegere fericita acelasi model de diploma pe care l-au primit si anul trecut.

Editura Delfin le tipareste atent si din timp si are in stoc peste 50 de diplome scolare  expuse pe cele 3 pagini ale catalogului virtual.

Designul acestora este modern si sunt gandite sa motiveze si sa rasplateasca elevii cu rezultate foarte bune la invatatura si purtare, dar si elevii care s-au remarcat la sport, care au fost buni la limbi straine sau s-au implicat activ in actiuni de voluntariat.

De pe site-ul oficial al editurii puteti alege din timp diplome scolare gimnaziu, dar si carti utile elevilor.

Cartile reprezinta o mostenire spirituala si cele valoroase nu se demodeaza niciodata. De pilda, cele incluse in programa scolara vor folosi si copiilor copiilor celor care le-au primit.

Diplome scolare pentru premiere 

se aleg din timp, sa ai de unde alege. In prezent sunt peste 50 de modele, dar pe masura ce se apropie sfarsitul anului scolar, cele mai frumoase diplome dispar, fiindca mii de scoli din tara colaboreaza cu aceasta editura.

In plus, dirigintele si invatatorul trebuie sa se asigure ca va avea suficiente diplome sa le dea elevilor cu merite deosebite, pe care sa le completeze atent si corect si sa nu lase aceasta activitate placuta pe utlima suta de metri, cand sunt atatea situatii de facut si de dat.

Sfarsitul anului scolar este una dintre cele mai aglomerate perioade scolare, fiindca:

  • se organizeaza ceremonii de absolvire
  • se organizeaza banchete
  • se incheie medii semestriale si anuale
  • se calculeaza mediile anulate ale elevilor
  • se face tabel cu mediile anuale ale elevilor in ordinea descrescatoare a acestora pentru stabilirea clasamentului.
  • sunt anuntati parintii elevilor care nu au reusit sa promoveze.

Evident ca pe langa toate acestea, dirigintele trebuie sa completeze atent si corect diplomele si sa scrie un mesaj constructiv pe cartile de premii ale elevilor sai.

Mi se pare corect ca Editura Delfin sa fie partener de premiere in cele mai multe scoli din Romania la sfarsitul anului scolar, mai ales ca este direct raspunzatoare de nivelul ridicat de pregatire al elevilor prin manualele de calitate si auxiliarele redactate.

Editura Delfin selecteaza atent exercitiile, ofere informatii complete si corecte si respecta programele scolare.

In concluzie, nu comandati diplomele din alta parte, stiind ca ati comandat manualele si auxiliarele de la ei! Nu vi se pare corect ca tot ei sa furnizeze si premiile?

Editura Delfin livreaza comenzile cu promptitudine si face reduceri clientilor fideli.

Sa ne pregatim de serbare din acest moment, mai ales ca au ramas mai putin de 5 sapatamani pana la serbare!

Este timpul sa comandam diplomele scolare, dar si cartile. Editura Delfin este un model de onestitate pentru toate editurile din tara si de exigenta in publicarea tuturor manualelor si culegerilor de teste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.