Genereaza fluturas salariu pentru o comunicare transparentă cu angajații

214
Publicitate

Accesul angajaților la informații despre veniturile lor este posibil printr-o funcționalitate care generează fluturaș salariu, disponibilă într-un program salarizare. Dintre numeroasele avantaje, probabil cel mai mare beneficiu al unui software de acest gen este economisirea timpului pentru specialiștii HR și pentru companii în general. Un astfel de soft oferă posibilități de automatizare a sarcinilor de payroll, care în mod obișnuit ar necesita mai multă muncă manuală, repetitivă.

Îmbunătățește comunicarea internă prin digitalizare

Publicitate

Pentru o comunicare transparentă, orice companie ar trebuie să transmită fluturași de salariu către angajați. Aceștia detaliază salariul brut și net al angajatului, precum și alte informații importante. Instalarea unui program salarizare, ce simplifică calculul de salarii și care genereaza fluturas salariu, eficientizează semnificativ munca specialiștilor HR. Departamentul de resurse umane este de obicei responsabil de furnizarea informațiilor referitoare la remunerațiile salariaților, iar un program salarizare este menit să-i ajute în acest proces.

Mulți profesioniști de HR s-au adaptat la așteptările angajaților din prezent, pe măsură ce tehnologia a avansat și a schimbat modul în care comunicăm. În zilele noastre, tot mai multe organizații genereaza fluturas salariu în format electronic și îl trimit către angajați, practica devenind o obișnuință în mediul profesional.

Distribuirea fluturașilor de salariu, posibilă prin mai multe opțiuni

Un raport din 2019 al CIPP (Chartered Institute of Payroll Professionals), cu privire la distribuirea fluturașilor de salariu, a arătat că 60% dintre organizații genereaza fluturas salariu printr-o funcționalitate de self-service online. Alături de transmiterea informațiilor despre veniturile salariale prin email, afișarea lor în cadrul unui portal al angajaților este o funcție răspândită în mediul profesional.

Confidențialitatea datelor, foarte importantă

Securitatea informațiilor de pe fluturașii de salariu este esențială, indiferent de modalitatea în care aceștia ajung la angajați. Ei conțin informații sensibile și este responsabilitatea companiei să minimizeze șansele ca datele confidențiale ale angajaților să fie văzute de alte persoane cărora nu li se adresează. Securizarea datelor este posibilă cu un program salarizare performant, în care protejarea informațiilor reprezintă o prioritate.

Există soluții digitale care genereaza fluturas salariu, și permit diverse alte operațiuni de payroll într-un mod securizat. Ai nevoie de un dispozitiv conectat la internet pentru a avea acces la o metodă de lucru mai eficientă, mai flexibilă și mai rapidă. Acesta reprezintă un beneficiu important pentru echipele de HR, deoarece nevoia de acces de la distanță la un program salarizare este crucială, astfel încât să respecte termenele limită. Prin transmiterea fluturașilor de salariu în format electronic, indiferent unde te afli tu sau angajații companiei, se facilitează accesul la informații despre veniturile salariale.

Informații ușor disponibile în mediul online

În zilele noastre, ne așteptăm ca informațiile să fie la îndemână rapid și ușor de accesat oriunde și oricând. Așteptările angajaților au evoluat de asemenea, iar ei doresc să poată vizualiza informații de interes oferite de angajator în orice moment. Vor să acceseze informațiile de interes pentru ei, inclusiv cele despre remunerațiile lunare, de oriunde s-ar afla: la birou, acasă sau pe drum. Genereaza fluturas salariu și transmite-l prin email către oamenii din companie, rapid și fără efort. 

În plus, ei își doresc ca informațiile să fie disponibile în orice moment al zilei. Transmiterea fluturașilor printr-un program salarizare înseamnă că angajații își pot vizualiza informațiile despre remunerațiile lunare, oricând și oriunde în mediul online.

Minimizarea posibilității de a face greșeli

Beneficiile utilizării unui program salarizare, care genereaza fluturas salariu alături de alte funcționalități, sunt numeroase. O soluție software pentru procesele de payroll ajută companiile, indiferent de domeniul de activitate, să-și eficientizeze procesele și să aibă mai puține costuri. De asemenea, reduce erorile umane, eliminând nevoia de a efectua manual calcule care implică multe elemente.

Un program salarizare poate fi utilizat pentru procese complexe de payroll, începând cu calculul remunerațiilor lunare. De la stocarea tuturor informațiilor necesare pentru efectuarea calculelor, până la actualizarea cu ultimele noutăți legislative, softul de salarii sprijină semnificativ activitatea unei organizații.

Aplicația dp-Payroll – o soluție pentru calculul de salarii și transmiterea fluturașilor

Ai nevoie și tu de o metodă simplă pentru a efectua calculul de salarii, pentru a transmite fluturașii către salariați sau pentru alte procese de salarizare? Descoperă dp-Payroll, o aplicație dezvoltată de UCMS by AROBS, care conține 19 funcționalități, printre care și una care genereaza fluturas salariu pentru angjați. Îți dorești mai multe detalii despre aplicațiile celor de la UCMS by AROBS? Trimite un email la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0738 822 537, iar reprezentanții companiei îți vor prezenta cum soluțiile lor software pot răspunde nevoilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.