Curs DPO ideal pentru tine si un viitor prosper!

193
Publicitate

Inscrie-te la un curs DPO

Toate organizatiile care gestioneaza informatiile personale ale rezidentilor UE, indiferent de tipul sau dimensiunea acestora, ar trebui sa aiba o persoana dedicata in organizatia responsabila cu monitorizarea procesarii datelor in conformitate cu GDPR (parte a „masurilor organizationale” mentionate la articolul 25).

Publicitate

Este vorba de un responsabil cu protectia datelor (DPO – data protection office) care musai trebuie sa aiba absolvit un curs DPO. Noi recomandam cursurile de la Training Professionals!

Acestea fiind spuse, este posibil sa angajezi un responsabil cu protectia datelor doar dupa ce ai absolvit niste cursuri de responsabil cu protectia datelor.

Ce veti invata la un astfel de curs?

Curs DPO de ofiter cu protectia datelor este destinat in principal persoanelor juridice, dar poate participa oricine este interesat, indiferent de domeniul din care apartine. In plus, oamenii care se ocupa de indrumarea studentilor la aceste cursuri sunt cu totii bine pregatiti in domeniu, care pot explica concepte aferente astfel incat toata lumea sa poata intelege.

Un astfel de curs este foarte util pentru oricine doreste sa afle mai multe despre protectia datelor si legile GDPR intrate in vigoare in mai 2018, pentru a intelege mai bine ce inseamna si care sunt scopurile legii.

Desi aceasta reglementare se refera in principal la cetatenii statelor membre UE, domeniul sau de aplicare este mult mai larg, deoarece multe companii desfasoara diverse activitati in domeniul UE si sunt supuse acestei reglementari.

In plus, veti invata cum sa efectuati transferuri de date, cum sa evaluati impactul datelor si ce sisteme juridice se aplica in acest domeniu.

Ce se intampla la finalul unui curs DPO?

Dupa finalizarea curs DPO, veti sustine un examen pentru a demonstra ca aveti cunostintele teoretice si abilitatile necesare pentru a le aplica corect. Dupa promovarea examenului, veti primi un certificat recunoscut de centrul national de certificare, care va dovedeste capacitatea de a indeplini cu succes atributiile de responsabil cu protectia datelor.

Te asteptam cu drag la cursuri! Inscrie-te pe https://training-professionals.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.