Pentru servicii de calitate alegeti Acoperis verde intensiv,cea mai buna alegere, pentru o investitie sigura si de viitor !

536
Publicitate

Acoperis verde intensiv este un sistem intensiv de acoperis verde se caracterizeaza prin varietatea sa de vegetatie, variind de la plante erbacee pana la arbori mici cu intretinere profesionista si sisteme de irigare cu acoperisuri verzi avansate. O adancime medie de crestere a unui acoperis verde intensiv este de 6 cm sau mai mult. Acoperis verde intensiv ofera un mare potential pentru design si biodiversitate. Acest sistem suporta totul, de la mici gradini personale / acasa pana la parcuri publice pe scara larga. Selectarea si proiectarea plantelor afecteaza in mare masura intretinerea necesara pentru intretinerea acestor acoperisuri.

De ce sa aveti un acoperis verde?

Publicitate

Aspecte urbane, constructii si ecologice:

Imbunatatirea constructiei

Prelungirea duratei de viata a acoperisului

Reducerea zgomotului

Acoperis verde intensiv este pentru ca toata lumea sa se bucure !

Urmatoarea decizie cheie pentru un spatiu pe acoperis accesat public este modul in care va ganditi la finisarea peisajului.

Avand un Acoperis verde intensiv, cu un amestec de impacturi de peisaj moale si tare pe proiectare, constructie, drenaj si componente utilizate pentru a satisface cerintele acestor elemente diferite. Peisajul este utilizat in mod predominant in podiumurile si terasele curtii si poate fi deosebit de eficient atunci cand sunt incorporate componente permeabile.

Plantele folosite fac o cerere mare pe acoperisul verde si vor necesita intretinerea, irigarea si gestionarea pe tot parcursul anului pentru a asigura mentinerea peisajului si pentru a permite vegetatiei sa infloreasca.

Nu exista prea multe pentru a limita domeniul de aplicare al proiectului, altul decat greutatea totala a sistemului dictand constructia structurii de sustinere. Cu toate acestea, este important sa stabiliti mai intai finisajul de peisaj pe care doriti sa-l realizati, ceea ce va avea apoi un impact direct asupra sistemului si a structurii pentru a o sustine.

Este esential sa se adopte o abordare integrata pentru proiectarea si specificarea componentelor de impermeabilizare si de amenajare a teritoriului, astfel incat sa se obtina rezultatele dorite. Vom lucra cu dvs. de la cea mai veche etapa de proiectare pentru a ne asigura ca proiectul pentru acoperisul verde vine in plina fidelitate.

Acoperis verde intensiv s-a angajat sa reduca impactul pe care intreprinderile si operatiunile de productie il au asupra societatii si asupra mediului. Ne propunem sa comunicam clientilor nostri si tuturor partilor interesate aspecte legate de durabilitate intr-un mod simplu si usor de inteles:

-Declaratii de produs pentru mediu, certificare si standarde

-Reciclarea continutului si reciclarea produselor noastre

In calitate de companie, ne propunem sa fabricam cele mai inalte sisteme de Acoperis verde intensiv, care ofera cea mai lunga durata de viata pentru a asigura costuri mai mici pentru intreaga viata. Continuand sa ne concentram pe imbunatatirea proceselor de fabricatie pentru toate produsele noastre, suntem capabili sa reducem in continuare utilizarea materiilor prime, a deseurilor si a emisiilor. Asadar, pentru servicii de calitate alegeti Acoperis verde intensiv ! Cea mai buna alegere, pentru o investitie sigura si de viitor ! Alegeti Acoperis verde intensiv pentru  cea mai lunga durata de viata pentru a asigura costuri mai mici pentru intreaga viata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.