O aplicatie calcul salariu, soluția simplă pentru procesarea salariilor

115
Publicitate

Îți dorești eficientizarea operațiunilor de salarizare și HR din organizația ta? O aplicatie calcul salariu și un soft pontaj electronic sunt două soluții esențiale care te ajută în această privință. Ele îți oferă posibilitatea de a gestiona ușor calculul de salarii și centralizarea pontajului angajaților, operațiuni esențiale pentru departamentul de resurse umane și payroll.

Procesul de salarizare se simplifică cu o aplicație intuitivă

Publicitate

Calcularea salariilor angajaților este o operațiune complexă, care presupune gestionarea unor date din diferite surse și multă atenție la detalii. Cu o aplicatie calcul salariu, poți stabili rapid veniturile salariale ale angajaților, fără operațiuni manuale repetitive. Mai mult, cu un soft pontaj electronic poți prelua ușor datele de prezență angajaților, de care ai nevoie în efectuarea calculelor. Prin urmare, nu mai ai nevoie de hârtii de pontaj completate manual.

Calculezi salariile și generezi rapoarte

O aplicatie calcul salariu îți facilitează desfășurarea operațiunilor de payroll complexe. Softul îți permite să calculezi automat salariile angajaților, pe baza veniturilor brute și a elementelor variabile din fiecare lună. Ne referim la datele legate de prezență, ce pot fi preluate cu un soft pontaj electronic (numărul de ore lucrate, zile de concediu de odihnă, zile de concediu medical, absențe, ore suplimentare), dar și la bonusuri, prime, sporuri, sau altele. 

De asemenea, o aplicatie calcul salariu te ajută să gestionezi ușor și cazurile mai complexe, cum ar fi reținerile salariale ale angajaților. Totodată, prin intermediul softului poți genera rapoarte simple sau complexe legate de operațiunile de payroll. Nu în ultimul rând, dintr-o aplicatie calcul salariu, poți genera fluturașii de salariu și să-i trimiți angajaților prin e-mail sau SMS.

Colectezi rapid datele de prezență cu o soluție dedicată

Cu un soft pontaj electronic intuitiv, colectezi și centralizezi în format digital informațiile despre timpul lucrat de angajați, dar și cele referitoare la numărul de zile de concediu de odihnă sau medical efectuate în fiecare lună, ori absențe. Apoi, poți introduce rapid toate aceste date într-o aplicatie calcul salariu, pentru a stabili cu precizie remunerațiile personalului.

Soft pontaj electronic – cum funcționează?

Soluția oferă opțiuni multiple pentru înregistrarea orelor lucrate de către angajați. Prin intermediul unui soft pontaj electronic, aceștia își pot înregistra singuri datele de prezență, cum ar fi orele la care încep munca, orele de ieșire, pauzele și orele suplimentare. Totodată, un soft pontaj electronic poate prelua aceste date de la terminalele de acces de tip punch in – punch out, unde angajații trebuie să utilizeze o cartelă electronică. De asemenea, specialiștii HR pot precompleta datele de prezență în sistem, iar ulterior pot să efectueze modificări, la nevoie, pentru a avea parte de date precise în calculul de salarii.

Aplicația de salarizare te scapă de grija modificărilor legislative

La anumite intervale de timp, apar modificări legislative care îngreunează calculul de salarii, mai ales în cazul companiilor cu un număr mare de angajați. Atunci când utilizezi o aplicatie calcul salariu performantă, beneficiezi constant de actualizări legislative din partea furnizorului, pentru a efectua operațiunile pe baza legislației de la momentul respectiv. Prin urmare, nu mai trebuie să te îngrijorezi că nu vei face față volumului ridicat de modificări legislative, atunci când calculezi salariile angajaților.

Datele personale ale angajaților sunt păstrate în siguranță

Un aspect esențial pe care trebuie să îl iei în considerare în operațiunile complexe de payroll este siguranța și confidențialitatea datelor angajaților. O aplicatie calcul salariu îți oferă siguranța că datele lor și informațiile despre veniturile salariale ale acestora nu sunt compromise, fiind securizate prin mai multe metode.

Descoperă softuri performante pentru compania ta

Vrei să poți realiza eficient calculul de salarii pentru angajații din compania ta? UCMS by AROBS, o companie care dezvoltă soluții software pentru businessuri, îți poate oferi atât o aplicatie calcul salariu, cât și un soft pontaj electronic, dar și alte funcționalități utile pentru organizația ta.

Soluțiile software sunt stabile, intuitive și configurabile, astfel încât să răspundă situațiilor specifice din compania ta. Contactează specialiștii de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424, și află detalii despre aplicațiile lor, dp-Payroll și True HR, care beneficiază de o inovare continuă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.