Docentisimo – de ce este important ca un copil sa invete engleza de mic

149
Publicitate

Engleza este limba universala, utilizata de cea mai mare parte din populatie, in special in cazurile conversatiilor dintre persoanele de nationalitati diferite. Este o varianta de transmitere a informatiilor intalnita peste tot in jur. Orice device are disponibila limba engleza si multe aplicatii nu au alta varianta in afara de aceasta.

Copiii invata cel mai bine in primii ani de viata, cand deprind cele mai multe lucruri esentiale pentru ei. Cu cat invata mai multe in acesti ani, cu atat le va fi mai usor sa asimileze informatii diverse in viitor. Din acest motiv, centrul Docentisimo ofera cursuri de engleza online pentru copii de la clasa 0 pana la clasa a 12-a, diferite de tehnicile intalnite la scoala.

Publicitate

Beneficii ale acestor cursuri online de engleza

 Fiecare parinte stie faptul ca orice ora suplimentara destinata unei materii il poate face pe copil sa inteleaga mai bine respectivele subiecte si implicit sa se descurce mai bine. Totusi, orele suplimentare sunt deseori la fel ca orele de la scoala. Obositoare, cu multe teme si informatii care nu le atrag cu nimic atentia.

La centrul Docentisimo situatia sta altfel. Orele online permit copiilor sa invete din confortul propriei case, fara sa se simta incomod, inconjurat de straini de la inceput. Fiecare lectie este predata de profesori care iubesc ceea ce fac si care s-au specializat la diferite cursuri si universitati in acest sens.

Grupele sunt formate din aproximativ 6 copii, astfel incat fiecare sa aiba parte de atentia necesara si ca profesorul sa se asigure ca elevii au dobandit informatiile necesare. La finalul fiecarei ore de curs profesorul da feedback individual si regulat le sunt prezentate parintilor progresele facute.

Este un mod placut prin care invata copiii engleza, pentru ca fiecare forma de invatare este diferita, preluata din tehnicile din afara tarii. Interactivitatea si mentinerea interesului copiilor sunt aspecte principale cu privire la orele de predare, pe care profesorii le au in vedere. Orice copil poate avea beneficii majore in viitor daca urmeaza aceste cursuri de engleza de mic. Se va descurca oriunde ar merge, in orice tara si mai mult decat atat, poate avea acces la literatura universala de unde poate invata foarte multe.

Puteti inscrie copilul daca accesati site-ul sau puteti lua legatura direct cu personalul Docentisimo la numarul +40 766 29 77 00 sau la adresa cursuri@docentisimo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.