Cu ultrasunete slabesti rapid si sigur – alege Fysiogand Bucuresti

72

Dr. Elizabeth L. Tanzi a spus ca terapia cu ultrasunete este o optiune alternativa pentru pacientii care doresc sa evite strangerea conturului corpului sau strangerea pielii din cauza interventiei chirurgicale pentru a evita durerea si prelungi timpul de recuperare.

Ea a spus la reuniunea anuala a Academiei Americane de Chirurgie Dermatologica ca in prezent exista mai multe tipuri de echipamente cu ultrasunete care pot fi utilizate pentru astfel de operatii.

Pentru ce este utila aceasta procedura de ultrasunete?

Daca nu stiti, aceste unde ultrasonice sunt vibratii pe care urechea umana nu le aud in mod normal. Este bine sa stiti ca nu va vor afecta mediul sau corpul in niciun fel.

Cand sunt in contact cu corpul uman, aceste unde ultrasunete se opresc in tesutul adipos, iar grasimea se acumuleaza in tesutul adipos si joaca un rol important in dispersia sa.

Pe langa dispersarea grasimilor si a grasimilor, aceasta procedura de remodelare este benefica si pentru femeile care doresc sa scape de vergeturi. Micro-vibratiile reduc aceste probleme estetice.
ultrasunete
Pentru aceasta tehnica cu ultrasunete, se foloseste o frecventa de 40 KHz. Si mai multe informatii gasesti aici: http://www.fysiogand.ro/ultrasunete/

Reduce stratul adipos cu aceasta procedura de remodelare corporala

Terapia cu ultrasunete se bazeaza pe o serie de elemente cu functii adiacente pentru a asigura complexitatea intregului proces de tratament.

Prin urmare, efectul ultrasonic va fi simtit si observat rapid la nivelul zonei locale. Acest tip de tratament este recomandat persoanelor care doresc sa prelungeasca si sa creasca fermitatea pielii si remodelarea corpului.

Excesul de grasime este redus, iar zona de grasime locala care nu poate fi eliminata prin metode traditionale (cum ar fi dieta sau exercitiile fizice) este erodata, iar grasimea este redusa. In mod similar, ca o procedura neinvaziva, perioada de recuperare postoperatorie nu este necesara.

Procedurile cu ultrasunete vor oferi fermitate si elasticitate pielii tale. In plus, va rezolva probleme faciale, cum ar fi acneea, petele, cosurile.

Cele mai importante proprietati ale acestei tehnologii sunt imbunatatirea aspectului general de la interior la exterior si imbunatatirea eficientei metabolice. Alegeti centrul de modificare a corpului Fysiogand pentru a crea un corp reconditionat, de invidiat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.