Cum poți călători ieftin în diferite părți ale lumii?

82
Publicitate

Atunci când dorești să planifici o vacanță cu un buget cât mai mic, apelarea la o agenție de turism poate fi o alegere ideală. Acest motiv se datorează faptului că aceasta va avea acces la numeroase oferte speciale oferite de hotelurile și pensiunile din diverse destinații, de care nu vei putea beneficia atunci când îți organizezi vacanța pe cont propriu. În cele ce urmează, descoperă ce anume să ai în considerare, atunci când vrei să călătorești ieftin în diferite părți ale lumii. 

Publicitate

Cum să călătorești ieftin?

Călătoriile ieftine sunt posibile datorită companiilor aeriene care oferă bilete de avion la prețuri accesibile. Sunt foarte populare datorită costului scăzut al biletelor pentru zborurile din toată Europa. Datorită acestui fapt, poți explora lumea chiar și cu o sumă mică de bani.

Dacă te concentrezi pe oferte de vacanță individuale și nu pe business travel, merită să profiți de ofertele agențiilor de turism care oferă pachete de vacanță care includ bilete de avion pentru zboruri ieftine + cazare la destinație. Este bine să citești cu atenție oferta pentru a afla pentru ce va trebui să plătești din propriul buzunar. Pachetele în cauză nu includ lucruri precum transportul de la aeroport la hotel, iar în hotelurile în sine, mesele nu sunt întotdeauna incluse în prețul cazării. 

Desigur, trebuie să plătești și biletele la locurile vizitate sau la evenimentele care au loc la fața locului, dar datorită economiilor la bilete de avion și cazare, ai o rezervă de numerar care poate fi folosită în acest scop. Înainte de a călători, poți verifica online care vor fi cheltuielile la fața locului, ceea ce îți permite să pregătești un buget.

Ce merită să îți amintești?

Zborurile low-cost au un standard și reguli mai puține decât transportatorii mai scumpi, aleși pentru business travel. La bordul companiilor aeriene low-cost, nu există băuturi răcoritoare gratuite sau locuri marcate și există, de asemenea, o limită de greutate pentru bagaje. În plus, avioanele aterizează de obicei pe aeroporturi mai mici, care sunt uneori departe de centrele orașelor. 

În astfel de cazuri, ar trebui să acorzi mai mult timp pentru a ajunge în oraș, ceea ce este posibil cu autobuze sau trenuri. Desigur, vei plăti din propriul buzunar. Totuși, având în vedere economiile care se obțin datorită zborurilor ieftine, acest lucru va fi o problemă minoră, mai ales că ai libertatea de a te simți liber și de a petrece timpul așa cum îți place cel mai mult.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.