Cum se pune instalatia in brad?

453

Cum se pune instalatia in brad?Faceti un buget pentru lumini. Copacii artificiali vin de obicei in parti. Daca plasati luminile in fiecare sectiune separat, puteti infasura lumini miniaturale in jurul ramurilor. Utilizati lanturi de 50 de lumini, deoarece acestea sunt mai putin susceptibile de a arde si sunt usor de manevrat.

  • Utilizati aproximativ 12 cutii de lanturi de 50 de lumini daca bradul este de aproximativ 1,8 m si aproximativ 20 de cutii pentru brazi de aproximativ 2,5 m. Daca aveti de gand sa utilizati lumini de afisare, utilizati aproximativ 40 de cutii de lanturi de 50 de lumina pentru un copac de aproximativ 1,8 m si 80 de cutii pentru un copac de 2,5 m.

Verificati daca toate becurile functioneaza. Inainte de a incepe de stabilire a luminilor, conectati-le pentru a va asigura ca toate functioneaza. Pastrati luminile conectate atunci cand le plasati pentru a va face o idee despre cum va arata copacul finit.

  • Nu folosi lumini pe care nu le poti aprinde in 5 minute. Evitati frustrarea de a fi nevoit sa manipulati luminile prea mult timp.

Eliminati etichetele. Pot exista etichete pe toate sirurile de lumini si pot fi inestetice. Pur si simplu scoateti-le cu foarfeca inainte de a pune luminile pe brad.

Instalati o banda multipla de curent- Acest lucru va functiona ca un intrerupator de circuit incorporat, plus ca va face ca pornirea si oprirea luminilor sa fie mai convenabila. Pur si simplu porniti si opriti banda de alimentare pentru a aprinde si opri luminile.

Incepeti sa asezati prima oara in partea de jos a trunchiului. Pastrati o mica presiune pe primul sir de lumini si creati o bucla prin separarea primului bec de firul la care este atasat. Asezati bucla printr-una dintre crengile care se afla in apropierea trunchiului si fixati cablul infasurandu-l de cateva ori in jurul bradului verde.

Coboara apoi de la varfuri pana la trunchi. Pastrati sirul de lumini cat mai asezat posibil prin plasarea luminilor de la varfurile ramurilor, deplasandu-va din exterior catre interior. Asigurati-va ca infasurati firul in jurul ramurii in timp ce va deplasati spre trunchi.

Fixati cablul la final Cand ajungeti la final separati ultimul bec de cablul la care este atasat si fixati-l prin alunecarea acestuia pe o ramura. Asezati firul peste cea mai apropiata ramura, cautati un material verde langa trunchi si infasurati firul in jurul acestuia. Asigurati-va ca treceti firul peste varful ramurii.

Repetati procedura. Infasurati luminile in acelasi mod pana cand ajungeti la capatul celor mai dragute luminite de Craciun. Conectati un alt sir de lumini si continuati sa-l infasurati in jurul ramurilor pana cand ajungeti la capatul acelei parti a bradului in care acesta este gol. Asezati luminile in exces de-a lungul ramurilor.

  • Extindeti uniform luminile, astfel incat copacul sa fie aprins uniform de sus in jos.
  • Repetati procesul de asezare a instalatiei pana e observa ca este acoperit tot bradul cu beculete. Fa proba si baga in priza instalatia. Cu siguranta va straluci cu atatea sute de culori fermecatoare!

În același mod, cazinoul online Pin Up englishteacher.kiev.ua va ajuta la crearea unei atmosfere în casa ta. Vă va permite să câștigați destui bani pentru a vă decora interiorul cu orice. O gamă largă de sloturi și bonusuri inițiale excelente vă permit să vă păstrați portofelul în formă bună tot timpul. Nu uitați să consultați secțiunea Turnee. E chiar distractiv acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.