Curs auditor calitate – Vrei sa devi auditor?

161
Publicitate

Curs de auditor calitate este un program de formare profesionala care isi propune sa ofere participantilor cunostinte si competente solide in domeniul calitatii si al auditului intern. Acesta este destinat in special celor care isi doresc sa-si dezvolte cariera in calitate sau in domeniul managementului de calitate si sa obtina o certificare recunoscuta pe plan international.

Obiectivele cursului de auditor calitate sunt de a dezvolta competente solide in domeniul managementului de calitate, in special in ceea ce priveste normele ISO si standardele internationale de calitate. De asemenea, cursul isi propune sa-i invete pe participanti cum sa realizeze audituri interne si cum sa evalueze eficacitatea sistemelor de management al calitatii.

Publicitate

Curs de auditor calitate este structurat intr-un mod foarte organizat si acopera o gama larga de subiecte, de la principiile managementului de calitate, la interpretarea standardelor ISO si realizarea auditurilor interne. In timpul cursului, participantii vor invata despre cele mai bune practici din industrie si vor dezvolta abilitati esentiale pentru a fi un auditor eficient si de succes.

Printre subiectele abordate in curs de auditor calitate se numara:

Principiile de management al calitatii: Acestea includ concepte precum clientul orientat spre satisfactie, liderul implicat, implicarea angajatilor si abordarea procesului.

Interpretatia standardelor ISO: Participantii vor invata sa interpreteze si sa aplice standardele ISO pentru a evalua sistemul de management al calitatii al unei organizatii.

Planificarea si realizarea auditului intern: Acestea includ pregatirea pentru audit, colectarea si analizarea informatiilor, stabilirea unui plan de audit si efectuarea auditului propriu-zis.

Evaluarea eficacitatii sistemului de management al calitatii: Participantii vor invata sa evalueze eficacitatea sistemului de management al calitatii al unei organizatii si sa ofere recomandari pentru imbunatatirea acestuia.

Comunicarea rezultatelor: Participantii vor invata cum sa comunice rezultatele auditului catre echipa de conducere a organizatiei si cum sa ofere recomandari pentru imbunatatirea sistemului de management al calitatii.

Auditarea specifica industriei: Cursul va aborda si auditarea specifica industriei in care lucreaza participantii, pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine nevoile si cerintele specifice ale organizatiei lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.