De ce să alegi baloane personalizate pentru orice petrecere?

60

Baloanele sunt ideale pentru a reflecta perfect caracterul și ocazia petrecerilor pe care le organizezi. La urma urmei, este greu să-ți imaginezi o petrecere de Revelion fără ca aceste baloane personalizate să alcătuiască numărul anului următor. De asemenea, este dificil să îți imaginezi o petrecere de majorat fără numărul 18.

Baloanele personalizate vor fi un mare plus, de exemplu la un bal sau la o nuntă în stil glamour, unde un element important este numerotarea meselor individuale. De asemenea, ar trebui să îți amintești despre distracția uimitoare pe care o poți oferi copiilor tăi oferindu-le, de exemplu, un balon cu numărul de ani împliniți, imprimat într-un buchet de baloane de ziua lor.

Dintre baloanele personalizate, poți găsi atât baloane din latex (cauciuc), cât și baloane din folie. Reține că baloanele din folie vor rămâne în aer mult mai mult atunci când sunt umplute cu heliu decât baloanele de cauciuc de aceeași dimensiune. Deci, dacă ai nevoie de decorațiuni cu baloane foarte durabile, sunt recomandate decorațiuni pe bază de baloane din folie.

Baloane pentru zile de naștere – numeroase culori și fiabile în calitate.

Atunci când alegi baloane pentru a le personaliza, fie că este vorba de o zi de naștere sau o aniversare a companiei, nu uita să nu economisești când vine vorba despre calitatea lor. Alege baloane de la companii renumite, precum Baloane-heliu.ro. Aceștia sunt producători de top care îți garantează o calitate ridicată a tipăririi (în cazul baloanelor imprimate), intensitatea și uniformitatea colorării (în cazul baloanelor de o anumită culoare, nu există pete, decolorare, iar culoarea din eșantionator corespunde cu cea pe care o obții de fapt atunci când cumperi baloane).

Baloane mari sau mici? Care funcționează cel mai bine la petreceri?

Răspunsul la această întrebare nu este deloc simplu. Alegerea dimensiunii baloanelor pentru eveniment este influențată de o serie de factori la care ar trebui să fii atent.

Primul element care ar trebui luat în considerare este dimensiunea spațiului  în care va avea loc petrecerea. Baloanele mari nu vor funcționa în camere mici sau joase – vor ocupa prea mult spațiu și vor da impresia că sunt copleșite și strânse. Pentru acest tip de cameră, se recomandă baloane cu diametrul maxim de 45 cm – de exemplu, baloane din folie în formă de stea: auriu, argintiu sau orice altă culoare în care ai visat să decorezi spațiul la petrecerea respectivă.

Desigur, dimensiunea baloanelor poate fi ușor amestecată – aici paleta începe de la baloane de 12 cm la baloanele deja menționate cu diametrul de 45 cm. Amintește-ți, totuși, că nu toate baloanele ( ținând cont de dimensiuni) pot fi umplute cu heliu! Deci, dacă ai visat la o decorare cu baloane plutitoare ușor, ar trebui să alegi baloane cu un diametru de 25 cm, de preferință nu mai puțin de 30 cm – acest lucru va reduce riscul ca decorațiunile tale să cadă în timpul evenimentului. Dacă, pe de altă parte, petrecerea ta va avea loc într-o cameră mare, doar imaginația ta sau bugetul te limitează.

Amintește-ți că baloanele personalizate, în diferite forme pot avea, de asemenea, numere imprimate pe ele și pot fi un decor minunat pentru o zi de naștere sau orice aniversare.

Decorațiunile cu baloane create pentru zilele de naștere vor avea, de obicei, un caracter și o culoare diferită de cele create pentru o petrecere de nuntă, prin urmare ocazia este un element atât de important, când se aleg baloanele personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.