Recomandam constructiile realizate din caramida | Iata de ce

217
Publicitate

Caramida este un material foarte avantajos

Chiar daca casa din caramida nu este finalizata, rezistenta la intemperii este mult mai mare fata de constructiile realizate din alte tipuri de materiale. Prin urmare, in functie de posibilitate, o consructie poate incepe anul acesta si il poate finaliza in urmatorii 2-3 ani. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale caselor din caramida.

Publicitate

Casele din caramida pot ramane in faza „rosie” cativa ani. Singura conditie este sa-l stergeti in exterior pentru a preveni patrunderea intre imbinarile peretelui. De asemenea, se recomanda construirea unui acoperis.

Majoritatea beneficiarilor prefera sa construiasca case in toamna, deoarece forta de munca si materialele sunt ieftine. Pe site-ul mesterumanole.ro ai o gama vasta la un pret extrem de accesibil!

Detalii aditionale

Casa de caramida este o casa de caramida durabila si prietenoasa cu natura. Are multe avantaje, dar si multe dezavantaje. Mai precis, trebuie sa acordam o atentie speciala reducerii particularitatii caselor de acest material.

In Republica Moldova, atunci cand spui cuvantul caramida, trebuie sa iei in considerare si denumirea clasica de chirpici, care este un cuvant rusesc care inseamna acest material. In Romania, cuvantul caramidei inseamna, de asemenea, o multime de blocuri ceramice cu goluri verticale, indiferent de aspectul acesteia, ea reprezinta un material avantajos. Gama completa Mesteru Manole e aici: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/caramida-si-bca

Punctele forte

Caramida este ignifuga, nu va lua foc cu usurinta si nu va emite flacari atunci cand va lua foc. (Temperatura refractara pana la 1000 ° C)

Produsul este rezistent la apa, se recomanda utilizarea acestuia in locuri unde ploua adesea.

Este usor de intretinut, elegant ca aspect si intotdeauna potrivit pentru orice stil de amenajare.

Are o izolatie buna si este un material care sa asigure confortul termic, in special pentru a mentine casa calda iarna, dar vara ofera racorire fara a afecta costul suplimentar al facturilor la electricitate.

Caramida este un material ecologic. Este fabricat din materiale biologice, cum ar fi argila si ardezia, iar orice bucata de acest material poate fi refolosita pentru a amenaja diferite spatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.