De ce sa alegi usi din lemn stratificat ?

579
Publicitate

Usile din lemn stratificat Holze, sunt recomandate imobilelor rezidentiale si spatiilor pentru birouri.

In echiparea caselor cu usi si ferestre, una dintre caracteristicile cautate este rezistenta in timp. Materialul din care usile Holze sunt confectionate, este recomandat prin calitatea lemnului natural selectat. Prin expertiza proprie, Holze va recomanda esente de lemn natural curat de calitate superioara, care sta la baza usilor din lemn de tip mobilier.

Publicitate

Modelele realizate sunt foarte diverse, toate rezultand din stilul proiectat al casei. In acest sens, in baza proiectului de arhitectura, tehnicienii Holze va consiliaza pentru implementarea stilului arhitectural in tamplariile verticale din lemn stratificat.

Un alt avantaj al usilor din lemn stratificat este posibilitatea de a realiza din punct de vedere tehnic multitudinea de modele solicitate. Suntem de foarte multe ori rugati sa realizam finisaje derivate alb pentru reducerea de costuri. Este cunoscut in industria constructoare de mobilier ca binalele cu tehnica de prezentare fata/spate precum usile de interior, prezinta un grad de executie mai ridicat pentru nuantele RAL pale. Totusi, avantajul vine din posibilitatea de a realiza acest tip de finisaje, motiv pentru care gama de usi Holze Elegance este apreciata in zona usilor premium.

De asemenea, din punct de vedere cromatic, fibrele de lemn pot fi finisate in nuantele solicitate, fie ele culoarea tipurilor din lemn, sau in nuantele RAL.

Va recomandam usile din lemn stratificat Holze  pentru case cu tamplarii de valoare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.